• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öyle bir şey olsa benim eşim söyler neden ayrımcılık yaptınız diye tavırda koyar ailesine
Yok eşim asla para konularını konuşmaz. Herkes kendine yakışanı yapar der.zamanında ailesine çok büyük yardımlarda bulunmuş olmasına rağmen böyle yapmaları onu üzüyor ama dile getirip konuşmaz bende o üzülmesin diye görmezden geliyorum.

Yok eşim asla para konularını konuşmaz. Herkes kendine yakışanı yapar der.zamanında ailesine çok büyük yardımlarda bulunmuş olmasına rağmen böyle yapmaları onu üzüyor ama dile getirip konuşmaz bende o üzülmesin diye görmezden geliyorum.
Canım biz de eşimin ailesinden bir şey istenmez mantığı var zaten onlar kendine müslüman. Kaç aydır işsizdik karı koca. Eşime hiç sormadılar. Sadece ihtiyaç olursa buradayız dediler bi. 9ay neden işten çıktın diye bile sormadılar. Dahası bizi masrafa da soktular. Helali hoş olsun. Ama bir şey olsa bizden istemeye yüzleri var mı hala bilemem.

Erikli damacana 15.5tl ödedim.
Oturma odası ve mutfak canlarını sildim 5metreye 3 metre camlar. Robot süpürge evi dolandı bi. Çamaşır yıkadım bulaşık makinesi boşalttım. Superfresh taze fasulye pilav pişireceğim akşama. Tatlı da yapasım var evde pek malzeme yok bakalım uyduracağım.

Canım biz de eşimin ailesinden bir şey istenmez mantığı var zaten onlar kendine müslüman. Kaç aydır işsizdik karı koca. Eşime hiç sormadılar. Sadece ihtiyaç olursa buradayız dediler bi. 9ay neden işten çıktın diye bile sormadılar. Dahası bizi masrafa da soktular. Helali hoş olsun. Ama bir şey olsa bizden istemeye yüzleri var mı hala bilemem.
Ahh hep aynılar bosveriyorum artık eşim yıpranıyor arada eşimden de istiyorlar 😓😓

tuce_tuce tuce_tuce geçmiş olsun. Haberdar et bizi de.
A Alya_sura88 bundan sonra zararları dokunmasın yeter.
Mintimint Mintimint dışarı çıkıyorsam harcıyorum.
Dışarı çıkmadan bile gidiyor .
Bir de artık herşey cokkk pahalı.
Temel gıda maddeleri özellikle.
Scss94 Scss94 virüs epey yayılmış. Sürekli birşeyler yazılıp çiziliyor. Sen yine de parkta dikkat et.

aşı varsa da kimseye dememişler gizli bilgi galiba 🤣 çevremde kimse yaptırmamış pure hazel pure hazel siz yaptırmışmıydınız
ya soyle galiba bu asilarin dozlari var ya eger az dozda yaptilarsa 4. yilda 5. doz olarak yapmislar bizde, belki sizde 5. doza ihtiyac yoktur, en iyisi saglik ocagina sormak.

tuce_tuce tuce_tuce geçmiş olsun. Haberdar et bizi de.
A Alya_sura88 bundan sonra zararları dokunmasın yeter.
Mintimint Mintimint dışarı çıkıyorsam harcıyorum.
Dışarı çıkmadan bile gidiyor .
Bir de artık herşey cokkk pahalı.
Temel gıda maddeleri özellikle.
Scss94 Scss94 virüs epey yayılmış. Sürekli birşeyler yazılıp çiziliyor. Sen yine de parkta dikkat et.
doğru diyosun canım parkta kimse yoktu hemen ellerini sildim geldik banyo yaptı

Evden cıkana kadar işler bitmeyecek kızlar sürekli topluyorum bitmiyor.yemek faslını kapattık mutfakta ne var ne yok kolilendi.sabah erkenden gelecekmiş nakliyeciler hayırlısıyla bir çıksaydık burdan
:nazar:masallah.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Antalya güzel,ucuz,havası iyi.
Sizin için çok iyi olacak bence

Selam kızlar
Aşı konusu konuşmuşsunuz
Şuan sağlık bakanlığının cocuk aşı takviminde 4 yaş aşısı yok
Ama
Okul cağı aşı takviminde 4 lü karma (sabin polio, tetanoz, difteri, menenjit içeren) tetraxim
Ve
Kızamık
Aşıları var
Eskiden 1.sınıfta yapıyorduk bu aşıları
Şimdide( ana sınıfı yaşı öne alındığı için 4 yasa denk gelebilir, bazen kreşte de yapılıyor) ana sınıfında ya da 1.sınıfta yapılıyor.
Devamı eskiden 5.sınıfta difteri tetanoz yapılıyordu
Su an 8 sınıfta yapılıyor.

Back
X