- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.421
Kızlar herkese teşekkür ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi ya inşallah çabucak toparlar.Bebek iyi doktor sorun yok dedi huzursuz şimdi zor uyuttum
İnşallah o ağlayınca çok üzülüyorumIyi ya inşallah çabucak toparlar.
En güzeli canım.Herkese hak ettiği gibi davranmaya karar verdim![]()
Doğru söylüyorsunEn güzeli canım.Üzülmezsin, kırılmazsın. Kafa mis gibi olur.
![]()
Kimse aramadı mi canımHerkese hak ettiği gibi davranmaya karar verdim![]()
Hala aramadilarsa ayip ettiler gercekten.Herkese hak ettiği gibi davranmaya karar verdim![]()
Hayırlı olsun canım darısı damatlığınaKızlar herkese teşekkür ediyorum
Açıklanmadı yarın belki diyor eşim bende alcam 2 tane borç biri düğüne diğeri arkadaşımaTayinler aciklandi mi? Yaz Sonu bir Dugun icin ceyrek almam lazim dur bugun dur yarin derken kaldi altin da artmis tabi.
Tuce bebbek hasta mi gecmis olsun?
Abi bebek sünnet oldu sirkencimTayinler aciklandi mi? Yaz Sonu bir Dugun icin ceyrek almam lazim dur bugun dur yarin derken kaldi altin da artmis tabi.
Tuce bebbek hasta mi gecmis olsun?
Kimse aramadı mi canım
Hala aramadilarsa ayip ettiler gercekten.
3 görümcemle kv ler köyde aynı evdeler kızlar şuan. Küçük görümcem aradı konuştuk onunla konuşurken arkadan ortanca görümcem arıyordu onu geri arayamadan kanama oldu eşimi aradım acil gittik çünkü çok kanadı korktum. Geri dönünce tekrar aradım konuştum kapattım . Eşim eve geldi annesini görüntülü aradı onlar konuştular beni soran yok ver konuşayım filan eşim zorla bana çevirdi kamerayı öyle konuştuk kp I hiç görmedim .tuce_tuce kv ler aramadı mı daha