- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.441
Hayırlı olsun tucecim, allah damatlığını görmeyi nasip etsinAbi bebek sünnet oldu sirkencim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun tucecim, allah damatlığını görmeyi nasip etsinAbi bebek sünnet oldu sirkencim
HoşbuldukHoşgeldinnnnnnnn![]()
Olsun öğrenirsiniz kendinizden bahseder misiniz birikim hedefiniz var mıHoşbulduksiteyi yeni kullaniyorum pekbilmiyorum daha
Harbi abi olmus simdi. Hayirli olsun damatligini da göresinAbi bebek sünnet oldu sirkencim
Amin canım benim inşallahHayırlı olsun tucecim, allah damatlığını görmeyi nasip etsin![]()
Amin canım benim doktor da küçük adam diyordu bugünHarbi abi olmus simdi. Hayirli olsun damatligini da göresin
Teşekkür ederim 30 yasindayim 2 cocuk annesiyim çalişmiyorum. birikim hedefim yok şuan ama birikim yapiyorum ne icin kullaniriz kismet artikOlsun öğrenirsiniz kendinizden bahseder misiniz birikim hedefiniz var mı![]()
Yaaa çok güzel inşallah birikimleriniz güzel yerlerde değerlenirTeşekkür ederim 30 yasindayim 2 cocuk annesiyim çalişmiyorum. birikim hedefim yok şuan ama birikim yapiyorum ne icin kullaniriz kismet artik
Sizleri uzun zamandir okuyordum yzamak bugüne kismetmiş
Çok sağolYaaa çok güzel inşallah birikimleriniz güzel yerlerde değerlenir![]()
Teşekkür ediyorum evetÇok sağolsünnet etmişsiniz oğlunuzu öyle okudum hayirli olsun
Geçmiş ve hayırlı olsunKızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum tek tek etiket yapamadım çok özür diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz![]()
Teşekkür ediyorumGeçmiş ve hayırlı olsun![]()
Hoşbulduk kabul ederseniz bundan sonra fırsat buldukça bende yazmak iseterimH Hayatsuuuu hoşgeldin canım.
sirkencubin
Zeynolin44 nerelerdesin
okyonus
Penguen yarın aciklansa artık
strawberry_cake bende zor uyuttum.evi toplayacağım şimdi.
Benim kadın tam gün büyük temizliğe geldi.
her hafta geldiğinde yarım gün geliyordu yarım gün parası veriyordum çünkü büyük işler olmuyordu.
bu geldiğinde camları sildi kapıları sildi duvarlarda hafif lekeli olan yerleri sildi
Tuvalet banyo komple duvarlarıni dahi yıkadı.
Duşa kabini sildi
Avizelerimi sildi.
Evi komple süpürdü sildi.
Mutfak raflarıni temizledi.
Balkonu yıkadı.
Birkaç parça ütü vardı onları da yaptı.
Eli çok hızlı maşallah.
Bir de evimi tanıdığı için kolayca yaptı işini.
biz de çocuklarla dolaştık gezdik dışarıdaki alışveriş işlerimizi falan hallettik.
Tabii ki.Hoşbulduk kabul ederseniz bundan sonra fırsat buldukça bende yazmak iseterim![]()
450 lira girdim bende eksi hesabaBende tayinler yarın açıklanacakizin açılmasada olur pek umurumda değil gram heves kalmadı
bir sürü de harcama oldu paranın dibini sıyırdık maşallah . Bu yazdıklarımın hepsi eksi hesaptan gidiyor önümüzdeki gelmeyen maaş harcanıyor
Bezin içinde karton bardak uyuyortuce_tuce ne yapıyor şimdi yakışıklı