- Konu Sahibi pure hazel
- #66.641
Hakkınızda hayırlısı olsunAnkara’ya çıktıHep Hakkımızda hayırlısı neresi ise o olsun dedim buymuş hayırlısı.En azından İstanbul’a düşmedik.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsunAnkara’ya çıktıHep Hakkımızda hayırlısı neresi ise o olsun dedim buymuş hayırlısı.En azından İstanbul’a düşmedik.
Valla maşallah diyeyim çok iyiTuce abi bebek nasıl oldu?
Eşim Irak’ta ben canakkaledeyim.2015 te Doğu dönüşü Ankara cıkmıstı ama 10 ay kaldık İstanbul’a tayın çıktı darbe oldu eşim gelemedi ben kaldım İstanbul’da bir süre.En azından İstanbul olmadı çok şükürOkyanus Ankara’da değil miydin
Kız şok oldum Malatya bekledim hepKorkuttun valla sinir oldum
Eşim diyor ki oğlum kendine gel sen sünnet oldun bilgin var dimi diyor
İnan senin adına o kadar sevindim ki eşinle ayrı kalisini çocuğunun özlemini anlattıkça hep sana dua ediyordum tek ben değil bence burda ki herkes.Kız şok oldum Malatya bekledim hep![]()
Hayırlı ugurlu olsunVan merkez bizimde kızlar hayırlısı olsun hakkımızda
Hayırlı olsun canım tercihinizmiydiVan merkez bizimde kızlar hayırlısı olsun hakkımızda
MaşallahEşim diyor ki oğlum kendine gel sen sünnet oldun bilgin var dimi diyorsabah süt sağmıştım biberondan içmedi nasıl bir pimpirikli anlatamam aynı babası bu huyu beni sinir ediyor
Hayırlı olsun canım biz ankaradan gitcez siz buraya geleceksinizAnkara’ya çıktıHep Hakkımızda hayırlısı neresi ise o olsun dedim buymuş hayırlısı.En azından İstanbul’a düşmedik.
Sağol canım evet tercihlerimizdeydiHayırlı olsun canım tercihinizmiydi
Valla biz seçici değiliz ama bu çocuk neden böyle çözemedim mama da yemiyorMaşallahdarısı oğluma
Bizim ki iyi ki bana çekmemiş yemek konusunda, Maşallah diyeyim. eşime çekmiş gibi görünüyorben de çok seçiciyim.