- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.661
Sağol canım inşallah iyi olurHayırlı ugurlu olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah iyi olurHayırlı ugurlu olsun![]()
Haydi hayırlı olsun Van çok güzelmiş biz daha gitmedik ama mutlaka gideceğizSağol canım evet tercihlerimizdeydi
aynı benim kız ama bana çekmiş benimkiEşim diyor ki oğlum kendine gel sen sünnet oldun bilgin var dimi diyorsabah süt sağmıştım biberondan içmedi nasıl bir pimpirikli anlatamam aynı babası bu huyu beni sinir ediyor
Sağol canım
Ay biraz önce karpuz kestim eşim diyor ki bıçak soğan kokuyormuşaynı benim kız ama bana çekmiş benimkiOğlum babaya çekmiş Allahtan hiçbişey seçmiyor. İki huylu çocuğa nasıl dayanırdım.
Sağol canım gelin gelin bize gelirsiniz beraber gezerizHaydi hayırlı olsun Van çok güzelmiş biz daha gitmedik ama mutlaka gideceğiz![]()
Süper olmuş çok sevindimVan merkez bizimde kızlar hayırlısı olsun hakkımızda
Ah canım ya kusurabakmaAcıktık yahu
Google da resimlerine bakıp çıktım yiyemiyoruz bari resmine bakayım![]()
Hayırlısı olsun canım rabbim ayırmasın bir dahaAnkara’ya çıktıHep Hakkımızda hayırlısı neresi ise o olsun dedim buymuş hayırlısı.En azından İstanbul’a düşmedik.
Hayırlı olsun canımSağol canım gelin gelin bize gelirsiniz beraber gezeriz
hayırlı olsun canım eşim vanda okudu evlenince gezmeye gitmiştik güzel şehir van gölü süper benim içinde ayaklarını sok canımSağol canım evet tercihlerimizdeydi
Emiyor mu peki. Belki de aldığı süt ona yeterli geliyordur.Valla biz seçici değiliz ama bu çocuk neden böyle çözemedim mama da yemiyor![]()
Bende sevindim birazda üzüldüm annemden abilerimden uzaga gitcem onlarda üzüldüler çok özleriz diyorlar.Süper olmuş çok sevindim
Aynı benAy biraz önce karpuz kestim eşim diyor ki bıçak soğan kokuyormuşben hiç böyle şeyler hissetmem beni sinir ediyor
Hayırlı olsun canımAmin canım çok sağol
Evet çok pahalıymış ankaradan arkadaş gittide 2 aya bir geliyor 2 ay burda kalıp gidiyor alışamadım herşey çok pahalı diyehayırlı olsun canım eşim vanda okudu evlenince gezmeye gitmiştik güzel şehir van gölü süper benim içinde ayaklarını sok canım
Pahalı bir şehir
Van edremitte köfte yemiştik meşhur oranın köftesi tadı hala damağımda![]()
Sağol canımHayırlı olsun canım
Ayy bende öyleyimAy biraz önce karpuz kestim eşim diyor ki bıçak soğan kokuyormuşben hiç böyle şeyler hissetmem beni sinir ediyor
Ya bende eşimde çok sabırsızız mesela oda öyle kızamıyorum emerken 30 saniye çekiyor hızlı süt gelsin istiyor . Sütü indiriyor çekip sonra bırakıyor ziyan ediyor böyle böyleAynı ben
En ufak bir şey bile bana kokabilir
Çok yemek seçmem ama yemeğe farklı bir malzeme girsin yiyemem
AyyyyyyAyy bende öyleyimMeyve doğrayacaksam Ya da tatlı bişey, muhakkak bıcağın kokusuna bakarım
Bir anım aklıma geldi. Ben küçükken annemle bir yakınımza giderdik akşam. Yaz akşamı ne zaman gitsek karpuz
keserdi bize
ama hep soğan kokusu gelirdi bıçaktan
![]()