• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Emiyor mu peki. Belki de aldığı süt ona yeterli geliyordur.
Sadece uyurken emziriyorum 3 saatte bire denk geliyor uykuya dalacağı zaman ancak . Valla ben hiç birşey anlamıyorum İnan ki . Gece de uyanmıyor emmek için 🥺

Ya bende eşimde çok sabırsızız mesela oda öyle kızamıyorum emerken 30 saniye çekiyor hızlı süt gelsin istiyor . Sütü indiriyor çekip sonra bırakıyor ziyan ediyor böyle böyle 😳kucakta emmiyor ben yanına yatıcam öyle emecekmiş valla yoruldum yA 😅 keçi sütü alıp suyla açıp vereceğim artık o olacak
Bir ara bizimki de emmek istemiyordu, yatağa yatırınca emiyordu, resmen keyiften yapıyordu 🤦‍♀️

okyonus okyonus çok mutlu oldum,çok.surekli sayfayı yeniledim,haberini görebilmek için.daima yan yana ve huzurla olun inşallah 💓
Penguen Penguen hayırlı olsun tayininiz😊 Hakkari de görev yaparken, gorme fırsatım oldu Van'i. Ve çok begenmistik.Ekonomik açıdan bilmiyorum tabi ama ilerde yine gitmek istedigim yerler arasında..

Sadece uyurken emziriyorum 3 saatte bire denk geliyor uykuya dalacağı zaman ancak . Valla ben hiç birşey anlamıyorum İnan ki . Gece de uyanmıyor emmek için 🥺
Kızımda 3. aydan sonra öyleydi 4.ayda da yoğunlaştı bu durumu.Ama 6.ayda geçti gibi oldu Tuğçe.Suan 8 aylık ve kendi geliyor yanıma,emmek istediğini davranissal olarak belirtiyor.4.ayda pes etseydim,ki çoğunlukla ağlayarak yapıyordum bunu.Suanin güzelliğini bilemezdim.Gecicek inşallah abi bebeğin nazi..

Bir ara bizimki de emmek istemiyordu, yatağa yatırınca emiyordu, resmen keyiften yapıyordu 🤦‍♀️
Bu emdi emmedi mevzusu ne zaman son bulacak acaba ben çok sıkıldım çünkü. Şuan emmeyi bıraksa mama da almıyor nasıl beslenecek ? Ayrıca emzirmesem bu kadın neden birşey vermiyor demiyor

Kızımda 3. aydan sonra öyleydi 4.ayda da yoğunlaştı bu durumu.Ama 6.ayda geçti gibi oldu Tuğçe.Suan 8 aylık ve kendi geliyor yanıma,emmek istediğini davranissal olarak belirtiyor.4.ayda pes etseydim,ki çoğunlukla ağlayarak yapıyordum bunu.Suanin güzelliğini bilemezdim.Gecicek inşallah abi bebeğin nazi..
Bende ağlıyorum aynen eşim abartma diyor valla ağzına alıp düzgün çekmediği içim süt azaldı böyle böyle arz talep olmadığı içim üretim de az

Çok huzursuz değilse, keyfi yerindeyse Üzme kendini. Aç olsa ağlar, uyumazdı. Oğlum ilk doğduğunda sütüm gelmedi hemen, holle mamayı kullandık bir süre, eczanelerde bulunuyor.

Çok huzursuz değilse, keyfi yerindeyse Üzme kendini. Aç olsa ağlar, uyumazdı. Oğlum ilk doğduğunda sütüm gelmedi hemen, holle mamayı kullandık bir süre, eczanelerde bulunuyor.
Valla ağlamıyor 😳 beni sinir ediyor 😂😂😂 ne mamalar aldım hipp Aptamil sma golden gold bebelac 🤣hepsi ay çöp yada birine hediye oldu

Yaa ne güzel işte demekki karnı tok 😅
Bu arada demin ki mesajında bana mı kızdın anlamadım 🤦‍♀️🤣
Ay hayır tabiki abi bebeğe 🤣🤣🤣 ona bazen aaaa kızıyorum diyorum gülüyor bana 🤣 benim bene doğuştan tok kuzu yiyip anasının karnından çıktı hahahha🤪

Pazartesi uygulama emiri yayınlanır bakalım ayrılış katılış nasıl olacak 🤔içimden bir ses hafta içi izne gideceğiz diyor salonu temizlemedim valla hiç istemiyorum yapmakta ne olacaksa

6.30 da uyandık kahvaltı yaptık. Kizima şeftali vermiştim saçtan ayağa battı kahvaltıdan kalkinca onu banyo yaptırdım, uyuttum. Camasir yıkandı astım. kızımın sebze yemegini yaptım.

Uyanınca babası biraz dışarı çıkardı ben de evi süpürdüm. Yemegini yedirdim uyudu. 30dk dinlendim ben de.

Uyaninca mama sandalyesine koydum evi sildim toz aldım. Ara öğün yedirdim. Bize de yemek yaptım.

Tekrar uyudu uyandi eşim işten geldi yemek yedik, toparladım. Aralarda oyun, peşinden koşma vs hic saymıyorum 😅

Kizimin akşam öğünü geliyor sonra uyku rutini. Insallah ben de gün bitmeden bir duş yapma imkanı bulurum. Çok yorgunummm😭

Back
X