• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gelsinler tabi az masrafınız var size daha çok masraf çıkarsınlar biletlerinide siz alırsınız
Sende hiç sıkılmadın ya oralarda gelsinler tabi yemek bulaşık bebek bakımı onların kaprisleri ayy ne kadar şahane 😡
Acayip sinirliyim bugün nedense çatacak yer arıyorum ver telefonlarını arayıp bir güzel paylayım😄
Allah güç kuvvet sabır versin sana
Daha bu virüs halinde otobüsle gelirlerse oha yani arabayla gelirler 😂

Şaka gibi 😄 sana imrenerek yazdım çünkü göbeğim kaldı böyle regl olsam gidecek tarz göbek şişkinlik yani 😒 az önce birden regl oldum ♥️
İlk kızımda dediğin gibi geç olmuştum ve çok memnundum bu durumdan ama bunda göbeğim benle kaldığı için erken olmam iyi oldu 😀
yaa ben şok ne kadar içten istemişin 🤣

Ya kalan göbeğin regl şişkinlik göbeği ise ne güzel 😅😂 benimki bildiğin keşkül kıvamında 😂😂😂 sinir oluyorum. Geçen mekik çekeyim dedim karnımın içi gerilince bıraktım 😅 yalnız zamanlama mükemmel olmuş 😍👍 göbeğine elveda diyecek olmanda kıskandırıcı 🤭😂
Mekiğe cesaret edemem ben henüz 😄 bence tek bebeğin var şu an yere yatır sen hareket et sürekli o seni izlerken bile uyur 😄 eski kilona rahatça dönersin 😉

Mekiğe cesaret edemem ben henüz 😄 bence tek bebeğin var şu an yere yatır sen hareket et sürekli o seni izlerken bile uyur 😄 eski kilona rahatça dönersin 😉
Eski kiloma döndüm zaten 56.5 ile hamile kalmıştım 57 kiloyum şu an 😅 ancak göbeğim hep vardı ve çok yumuşadı doğumdan sonra. Yürürken sallanıyor sinirim bozuluyor 😂😂😂 birde boyum kısa 48 50 kilo falan olmam lazım benim. Bakalım aralıklı oruçla çok güzel kilo veriliyor diyorlar. Göreceğiz 😅 her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama karın için egzersiz şart 🙈

Eski kiloma döndüm zaten 56.5 ile hamile kalmıştım 57 kiloyum şu an 😅 ancak göbeğim hep vardı ve çok yumuşadı doğumdan sonra. Yürürken sallanıyor sinirim bozuluyor 😂😂😂 birde boyum kısa 48 50 kilo falan olmam lazım benim. Bakalım aralıklı oruçla çok güzel kilo veriliyor diyorlar. Göreceğiz 😅 her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama karın için egzersiz şart 🙈
canım benim göbeğim emzirmeyi bırakmamla birlikte düzeldi göğsümden umudu kesmiştim onlar bile düzeldiyse 🤪biraz zaman ver eminim düzelecek yeni doğum yaptin değil mi bu ne acele yaaaw

canım benim göbeğim emzirmeyi bırakmamla birlikte düzeldi göğsümden umudu kesmiştim onlar bile düzeldiyse 🤪biraz zaman ver eminim düzelecek yeni doğum yaptin değil mi bu ne acele yaaaw
Moralim bozuluyor öyle sallanınca ondan 😂😂 hadi inşallah benimde öyle olur. 😍 Emzirmeyi bırakınca düzeldiğinide ilk kez duydum valla 😬

Moralim bozuluyor öyle sallanınca ondan 😂😂 hadi inşallah benimde öyle olur. 😍 Emzirmeyi bırakınca düzeldiğinide ilk kez duydum valla 😬
valla benim öyle oldu emzirdiğim için geç ve düzensiz regl oluyodu bırakınca düzenli oldu o yüzden olabilir 😊

Selam kızlar

7:30 kalktık. Oğlumun saçımı çekiştirmesiyle uyandım 😂
eşim evden çıktıktan sonra, oğlumu yanıma alıyorum. 🧸

Kahvaltımızı yaptk.

Beklediğim Kargo vardı nihayet geldi 📦
yoksa dışardan bez alacaktım bugün.

Oğlum da çok huzursuz dişten muhtemelen
Uyku düzeni de bozuldu, evde de sıkılıyor artık. Balkondan içeri geçiyorz ağlıyor hemen 😭

inşallah bugünlerde geçer 🙏

Bugün işlerimi bitirsem. Yarın annemlere gideriz.

Back
X