• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sezeryan oldum canım aynen. 2 ay sonra tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşı ve eşi ile. Kız 47 kilo sinirim bozuluyor 😂😂😂 aslında onun için biraz vermek istiyorum yanlarında hımbıl kalmıyım diye 😂😂😂
Heheheh annenin tesellisi çok iyiymiş ama malesef öyle olmadı 😂😂 kızım şu an 56 cm eşim diyor kızım 1 metre daha uzarsan anneni 1 cmle geçiyorsun 😂😂😂 dalga geçiyor benimle köpek 😂😂
Bizim evde de ayni dalga konusu baki. Boyum kisa olmasa ne kadar eglencesiz bir hayatımız olacakmış diyorum😅

Slm kızlar
H&m 280tl
Mango 260tl
Başka harcama yok.
Ev süpürecektim yapmadım çamaşır tıkadım astım. Bulaşıkları da yemekten sonra yerleştiririm.arkadaş aradı kahve içtik oturduk. Eve geldim enerjim yerine geldi sanırım 3 çeşit meze hazırladım yarın akşama da artacak şekilde.... 😋
Pilav ve patlıcan yemeği yaptım mezeler ile alakasız oldu biraz ama yarın et ya da köfte yapacağım mezeler ile yeriz . Yarın yemek için çok uğraşmam rahat rahat evi temizlerim.

İlk kez sanırım abi bebekle yanlız dışarı çıktık eşim lastik almaya gitti bezimiz azdı baktım saat ilerliyor adam da yorgun ben çıkayım dedim . Bebeği arabasına yatırdım üzerini de örttüm iyiki o örtüyü kılıfı diktirmişim . 75 TL harcadım bez kola ekmek kaşık maması ( yemiyor yap dök yapıyorum ) karabiber kakao .

Yeni kızlarım❤️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 82
Ahhhhhhhhh kızlar ne macera yaşadım ne macera😱😱😱

Büyük kızım spora giderken bizde küçük kızımla parka çıktık malum bezi bıraktık ya takmıyoruz,,,, parkta tuvaletim geldi dedi bir yer buldum yaptırdım sonra yine tuvaletim geldi dedi bende gazı var sandım

Kızım gazın varsa yap dememle çocuk altına büyük tuvaletini yaptı😰😰😰😰

Allah ım o sırada bir çocuk kafasına taş attı😡😡

Araba üstü başı ayakkabısı her yeri battı Allah ım 5 dk lık mesafe bitmek bilmedi eline bulaştı azıcık yaladı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kendimizi banyoya zor attık 😥😥😥😥

Büyük kızım spora giderken bizde küçük kızımla parka çıktık malum bezi bıraktık ya takmıyoruz,,,, parkta tuvaletim geldi dedi bir yer buldum yaptırdım sonra yine tuvaletim geldi dedi bende gazı var sandım

Araba üstü başı ayakkabısı her yeri battı Allah ım 5 dk lık mesafe bitmek bilmedi eline bulaştı azıcık yaladı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bizim de bezi bıraktığımız zamanlarda bir park anımız var 😄 altına foş diye bıraktı bir de korktu garibim o an fotoğrafını çektim bir daha gelmez böyle poz 😅

yaa neler yaşamışsınız tühh yalama kısmına güldüm baya 🤣🤣🤣

Yaa cok talihsiz bir olay yasamassiniz. Kızda korkmuştur yazık. Çocuklar büyüyene kadar bir suru macera atlatıyoruz 🥰

A101e uğradım,

Stok için
2*fairy platinium 33lü (32₺*2)
1 bormatik renkli (27.5)
1 yumoş konsantre (22 yıkamalık) (21₺)
1 elseve 400gr şampuan (8₺)
2*içim tost için kaşar peynir 700gr (21₺*2)

Kullanım için
4lü unibaby ıslak mendil (12.99₺)
Pastırma, kaşar peyniri, ekmek, tost ekmeği, labne, yufka, meyve toplam 303₺ verip çıktım.

Back
X