• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya kizlar bugunlerde moralim cok bozuk, hocamla konustum, labin mali durumu kotuymus, virusten cok etkilenmis, bana yil sonuna kadar seni idare edebilirim dedi, belki ocak subat da olabilirmis is bulma durumuma bagli olarak. Sadece ben degil 4-5 kisiyi dusunmus, biz eskiler oldugumuz icin bizden baslamis. Cok calisip 6 ayda islerimi bitirmem lazim, bir iki yayin yapsam bana yeter. Ben isin ekonomik kismindan cok kariyer kismindayim, tabi bu arada islere basvurmaliyim, hayirlisi.
Ayrica Turk hava yollari kayinvalidemin agustos sonu olacak olan ucusunu iptal etmis bugun, esim soyledi, ben agustosa her sey duzelir, kayinvalidem gider annemler gelir diyordum ama bu durumda kayinvalidem kalacak ve kalis suresini uzatmamiz gerekiyor, evrak hazirlamamiz gerek.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş daha güzel bir iş bulursun işlerin yoluna girer🤲

Ya kizlar bugunlerde moralim cok bozuk, hocamla konustum, labin mali durumu kotuymus, virusten cok etkilenmis, bana yil sonuna kadar seni idare edebilirim dedi, belki ocak subat da olabilirmis is bulma durumuma bagli olarak. Sadece ben degil 4-5 kisiyi dusunmus, biz eskiler oldugumuz icin bizden baslamis. Cok calisip 6 ayda islerimi bitirmem lazim, bir iki yayin yapsam bana yeter. Ben isin ekonomik kismindan cok kariyer kismindayim, tabi bu arada islere basvurmaliyim, hayirlisi.
Ayrica Turk hava yollari kayinvalidemin agustos sonu olacak olan ucusunu iptal etmis bugun, esim soyledi, ben agustosa her sey duzelir, kayinvalidem gider annemler gelir diyordum ama bu durumda kayinvalidem kalacak ve kalis suresini uzatmamiz gerekiyor, evrak hazirlamamiz gerek.
Allah yardımcınız olsun canım inş gönlüne göre güzel bir iş bulursun
Daha ağustos sonuna çok var ama iptal etmişler çok ilginç
Oralarda virüs durumları nasıl normalleşmeler falan

okyonus okyonus cok sagol, Allah hepimizin gonlune gore versin.

NarinNarin NarinNarin tesekkur ederim. Maske takmak zorunlu, okullar donemi kapatti, sayi olarak Turkiye`den cok daha kotuyuz, tam sayilari bilmiyorum. Parklar kapaliydi, acildi, az da olsa cocuk geliyor. Trenle ise gidip geliyorum, normal zamanin cok cok altinda yolcu oluyor, evden calisabilen evden calisiyor, digerleri de islerini kaybetmemislerse ise devam ediyor.

Bizim arabanın bagajında 4 tane kamp sandalyesi bir tane küçük masa bir de kizim için büyük puf minder var yaz kız hiç çıkarmayız kışın Uludağ’da yazın da piknik yerlerinde çok kullanırız
Memleket neresiydi
Aksaraylıyım ben canım iç anadolumuzun güzide şehirlerinden kendisi 😂

Bizim arabanın bagajında 4 tane kamp sandalyesi bir tane küçük masa bir de kizim için büyük puf minder var yaz kız hiç çıkarmayız kışın Uludağ’da yazın da piknik yerlerinde çok kullanırız
Memleket neresiydi
biz pek gezmiyoduk ya niyeyse yeni yeni başladık ben evliliğimin ilk yıllarını felan hiç hatırlamıyorum napıyoduk 🤣🤣 bellekten silmişim herhal 🤪 maddi acıdan zorluklar yaşadık epey

Ben de izlerdim bu programi bir zamanlar, ama cok zor is, kuponlari bulup biriktirmek icin cok zaman harcamak gerekiyor. Eve gelen kuponlari kullaniyorum ama benimkisi kucuk bir indirim oluyor. Bir aralar bir giyim firmasi 10$ kupon gonderiyordu uyeleri oldugum icin, ben de gidip cocuklara 11-12$ bir sey alip 1-2$ oduyordum iyi oluyordu ama artik gondermiyorlar baktilar bende is yok, cok acilmiyorum harcama konusunda.
Evet baya mesai gerektiriyor. Baya indirimli alıyorlar zaman harcayanlar. Eskiden bizde müzik seti almıştık gazete kuponlarıyla. He birde yemek takımı 😅

Slm kızlar
Whatsapp ta yazı dolaşıyor Ankara’daki avm lerde korona virüs olan çalışanların sayısı diye.... kimler avm ye gitti kimlerle bulaş oldu bilinmiyor.... yayılım hızı düşmez öyle kolay kolay...
valla çok dikkat etmemiz lazım markete de az giderim ben 15 günde bir filan düşünüyorum eski düzen devam .

Memleket neresiydi
Merhaba Bursanın neresinden bizde de var o kampçı sandalyeleri meşhur😁

okyonus okyonus cok sagol, Allah hepimizin gonlune gore versin.

NarinNarin NarinNarin tesekkur ederim. Maske takmak zorunlu, okullar donemi kapatti, sayi olarak Turkiye`den cok daha kotuyuz, tam sayilari bilmiyorum. Parklar kapaliydi, acildi, az da olsa cocuk geliyor. Trenle ise gidip geliyorum, normal zamanin cok cok altinda yolcu oluyor, evden calisabilen evden calisiyor, digerleri de islerini kaybetmemislerse ise devam ediyor.
Canım benim üzülme🥺

Ahhhhh canım yaaa rabbim gönlüne göre bir iş nasip eder inşallahhhh🤲🤲🤲🤲

Back
X