• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oooo neler neler verdik. Aptamil golden gold hipp sma bebelac 😀 yok şekerim aç karnına bir kez Aptamil yedi ama nasıl yedi morardı resmen ağlamaktan yerken böyle de çocukta psikoloji kalmıyor 😚
Pes etme uykuya dalarken uykudan kalkınca uyurken her koşulda ver 1 ölçü yap baktın yiyiyor devamını verirsin 😀Görsün bakalım nasıl oluyor🤣

Üzülme kızzzz şaka yaptım :KK60:
Zerya vermişti tarifi

15 dal maydanoz varsa az nane
1 salatalık
Yarım yeşil elma
Yarım limonun suyu
1.5 bardak su

Bunları blendırdan geçir gün içerinde iç😘😘😘😘
Ne için bu ödem attırmak mı? Kilo vermek mi 😅 hemen yapacağım 🙈🙈

Pes etme uykuya dalarken uykudan kalkınca uyurken her koşulda ver 1 ölçü yap baktın yiyiyor devamını verirsin 😀Görsün bakalım nasıl oluyor🤣
Aman boşver hiç strese giremem emer yer vazgeçtim strese girmekten an itibari ile 😀 sen bu ay ne aldın altın kaçırdım onu anlat

Selam kızlar ☕

Hayırlı Cumalar

Hava yağmurlu çok güzel çiseliyor 🌧

böyle havalarda hiç iş yapasım gelmez 😍

kendime bir kahve hazırlayıp çok sevdiğim bir arkadaşımla telefon da konuşmak isterim 🤎

pazartesi akşamı annemlere geçtik, Çarşamba akşamı döndük.✈️

Orda 75 lira
Dünde 26 lira harcadım.
*Eşimin kişisel harcamalarını yazmıyorum.

Bugün de kursa 100 lira havale yapıcağz sınav için.

Selamlar. Yoğunluktan bakamıyorum eskisi gibi. Herkes iyidir umarım. Harcamaları hiç yazmayayım ağlarsınız 😂 yine de kenara 1000₺ atabildim maaştan. Eşimin teyzesi 400$ verdi eksiğinizi tamamlayın diye. Diğer teyzesi de 1000₺. İşimizi rahatlattılar sağolsunlar. Önümüzdeki hafta perdeciyi sokacağım eve. Alt ve üst kat salonları için. Diğerleri var neyse ki. Bakalım ne kadar tutacak 😂

Back
X