• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

uzaklardabiz uzaklardabiz baska bir post-doc dusunmuyorum simdilik, islere basvuracagim, virus devam ederse bir sure evde bile kalabilirim cocuklarla, zaten simdilik 6 ayim var, ocak-subati da duruma gore dusunuruz dedi, ya da yeni bir grant alirsa tekrar konusacagiz durumu.
Kayinvalidemi bir sekilde gondersek bile annemler gelemezse zor durumda kalacagiz, aslinda kayinvalidem kalirim diyor ama eltim de calisiyor ve donmesini bekliyor, kadini da zor durumda birakmak istemiyorum annem babam hayirlisiyla gelsin.
pure hazel pure hazel islere basvuracagim, zaten post-doc gecici bir surecti, kalan vaktimi iyi degerlendirip bir iki yayin yapsam yeter.

Kizlar size bir akil danisayim, turkiyedeki arkadasim borcunu odeyecek bize, 1700$, bu parayi dolar da gonderebilir, tl de. Soyleki riskli grupta o yuzden bankaya falan gitmesini istemem, online bankaciliktan halletsin istiyorum. Eger tl gonderirse altin almayi dusunduk, para annemin hesabina gelecek onlar halledecek, sizce hangisi mantikli dolar olarak almak mi tl alip altina yatirmak mi?

Bugün akşama kadar hiç bir gıda vermeyeceğim ama yine de birşey değişmeyecek bence . Çünkü gece 22:00 da emdi başka hiç emmedi sabah 6 da emmedi yoğurt verdim onu da yemedi bunun mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum artık psikolojim bitti her açıdan kendimi balkonda aşağı atmak istiyorum 😫
tucecim sabah yoğurt yerine bisküvili pekmezli falan bi kahvaltı versen tatlı olunca yer. Bide yoğurdu sade yemeyebilir muz yada başka meyveyle tatlandırabilirsin.

Kizlar size bir akil danisayim, turkiyedeki arkadasim borcunu odeyecek bize, 1700$, bu parayi dolar da gonderebilir, tl de. Soyleki riskli grupta o yuzden bankaya falan gitmesini istemem, online bankaciliktan halletsin istiyorum. Eger tl gonderirse altin almayi dusunduk, para annemin hesabina gelecek onlar halledecek, sizce hangisi mantikli dolar olarak almak mi tl alip altina yatirmak mi?
Bence altına yatır. Normalde dolar kazanıyorsun zaten TL yi çevirmeye gerek yok😉

Dolar olarak gelmeyecekse ben olsam altına yatırırdım canım 😊

Selamlar hanımlar 🌸 daha yeni oturabildim yerime.

Bugün kızım hasta onunla evdeydim, hamilelik de bu sıra zorluyor.

Dün anneme alışveriş yaptım 86₺
Bir de pastaneye uğradım simit aldım kızıma, biraz da buzluğa attım orada da 32₺ harcadım.

Bugün harcamamız yok.
Gecmis olsun, kac haftalik hamilesin, saglicakla kucaginiza alin.

Bir de pastaneye uğradım simit aldım kızıma, biraz da buzluğa attım orada da 32₺ harcadım.

Bugün harcamamız yok.
Geçmiş olsun 🙏

Bugün harcamamız yok.
Geçmiş olsun 🥰

Çok anlamam nasıl geldiğinden ama astrologlar altına yatırım yapın diyor dolar düşecekmiş

Back
X