• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar.
sabah Carrefour’dan sipariş oluşturdum.
3lü ıslak mendil sleppy yenidoğan 22,75
2,5 kg pirinç Tarım kredi 22,90
2 paket şehriye
Tava yoğurt
3lü kinder yumurta yeğenim için
Sendsoyne diş macunu ve fırçası
Fanta, Pepsi ,Cola
Krem şanti, nişasta, margarin ve yumurta
Erikli maden suyu
139 ₺

Cedric1003 Cedric1003 yanlış hatırlamıyorumdur inş🤲Doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu nice yıllara 😘😘😘
Canım burcdasim sen ne güzel bir İnsansin ❤️❤️
merhaba hanımlar bu mini mini birler beni mahvetti 🤣
Özledim herkesi
pure hazel pure hazel cok geçmiş olsun umarım hersey yolundadır

pure hazel pure hazel cok gecmis olsun, benim de aklima el ayak hastaligi geldi, insallah hicbir sey yoktur.
Cedric1003 Cedric1003 dogum gunun kutlu olsun, nice senelere sevdiklerinle..
Dun evdeydim, oglumun ilgisi cok daginik, ogretmeni kitap okurken saga sola bakti, bakalim sonraki gunler nasil gececek. MacPro labtop dagittilar ama biz kendi ipadimizi kullanacagiz galiba, cunku dokunmatik oldugu icin babamin Zoom u acmasi daha kolay olacak, aksam calistik nasil acacak kapayacak. Ilk gun tanisma oldu, cocuklar isimlerini yazdilar, matematik kisminda 1,2,3 ogrendiler. Bakalim bugun nasil gidecek. Printer almamiz gerek, ogretmeni gunluk odev/boyama gondermeye basladi.

pure hazel pure hazel cok gecmis olsun, benim de aklima el ayak hastaligi geldi, insallah hicbir sey yoktur.
Cedric1003 Cedric1003 dogum gunun kutlu olsun, nice senelere sevdiklerinle..
Dun evdeydim, oglumun ilgisi cok daginik, ogretmeni kitap okurken saga sola bakti, bakalim sonraki gunler nasil gececek. MacPro labtop dagittilar ama biz kendi ipadimizi kullanacagiz galiba, cunku dokunmatik oldugu icin babamin Zoom u acmasi daha kolay olacak, aksam calistik nasil acacak kapayacak. Ilk gun tanisma oldu, cocuklar isimlerini yazdilar, matematik kisminda 1,2,3 ogrendiler. Bakalim bugun nasil gidecek. Printer almamiz gerek, ogretmeni gunluk odev/boyama gondermeye basladi.
Tesekkuler canım benim sevgiler uzaklara ❤️❤️
ne güzel uzaktan eğitim icin tablet dağıtılması
Bizde yok ne yazık ki uçurum daha da açılacak öğrenciler arasındaki

Selammm

Orucumun 2. Günü 4 gün borcum var kızımın da 6 ona eşlik olsun diye 6 gün tutacam🤲🤲🤲

Pazardan karpuz,, marul,,, patates aldım
Bulgur ekmek cola

Toplam 40 tl harcadım ,,,

Erişteli mercimekli çorba,,, çökertme kebabı,, salata,,, çikolatalı puding var menümüzde😋😋😋😋

Back
X