• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Küçüğümle bol yeşillikli zeytinli omlet yaptık yedik 😋😋😋

Büyük kızım yeni uyandı ona da çikolatalı krep yaptım yiyor🥰🥰🥰

Evi topladım
Bulaşık makinasını yerleştirdim
Çamaşır katladım
Evi sildim
Toz aldım

Yemek olarak rahatım dünden yemeklerim var yaomicam👍👍👍

Ekmek dışında harcamam olmaz👏👏👏

Hayırlı olsun canım taşınma ne zaman kendi işyerine yakın tutsaydın iş yerinin eve yakın olması çok güzelmiş Ankarada 1 saatte git 1 saatte gel insanı çok yoruyordu burda 15 dk da evdeyim darısı sana olur inşallah
İş yerime 300metre uzaklıkta 4dk da iş yerindeyim inş. Öğlen yemeğine falanda gelirim çocuk okula gitmeyecek bu kış babaannesi bakacak kısmetse.Hem alınacakları alırım eve götürürüm.

Günaydın kızlar
Scss94 Scss94 haber ver sonuç çıkınca cok geç olsun 🙏
okyonus okyonus hayirli uğurlu olsun cnm izmir pahalı bir şehir dediğin gibi evler eski ama cok seversin eminim yaşam güzel orada

Cok sevdim diğerine göre daha iyi😂😂
1 yıl izmirdeyiz seneye hayırlısı bakalım.Yazın netleşir Ankara’ya gideceksek gideriz kalacaksak kalırız.Ailece olalım gerisi hallolur.Kahve içmeye bekliyorum bakkk:süslü:

Canım orda ev fiyatlarını bilmiyorum ama ne kadar kalacaksınız üffffff 2300 de çok pahalı yaaaaaaa ev alsanız daha iyi sanki ama kirası böyleyse satılığı ne kadardır düşünemiyorum
Ev buradan 6 ay önce aldık ayrıca diğer evinde borcu 1 yıl var.İzmirden ev almaya kalksak artık benim veya eşimin böbreğini satmamız gerekir😂

125tl ye yakıt aldım eve döndüm.Aksam üzeri eşimde su ve ekmek alacak abur cubur alır onun harcamaları takip edemiyorum 2 hafta sonra hesap kitap daha iyi yaparız😂Bakalım nakliye nekadar alacak onu ayarlayacağız haftaya
Çok seviniyorum sizin adınıza 😍😍😍
tuce_tuce tuce_tuce akşam üzeri yola çıkıyordunuz galiba iyi yolculuklar canım😘

Bugün modum çok düşük bir kaç kişiye çok sinir oldum herkese bağırasım var allah hayırlara çıkarsın en sonunda fena patlayacağım.yaptıklarını görmezden geldikçe tepemize çıktılar sabır sabır sabır :işsiz:
Bağır kız 😂Birdaha bulaşmazlar sana.Eğer sen bagıramıyorsan ben bağırırım onlara parçalarım valla hepsini:KK11:

Bağır kız 😂Birdaha bulaşmazlar sana.Eğer sen bagıramıyorsan ben bağırırım onlara parçalarım valla hepsini:KK11:
💖💖💖💖
Ben kavga etmeyi sevmem sesimi bile yükseltemem ama bugün sanki sabrım taşıcak gibi hissediyorum ama eşimin hatrına kendimi dizginlemeye çalışıyorum

Buzluğa köfte yaptım , tabi ki yapmışken oğlan ve benim akşam yemeğimiz de olacak. oğlana yoğurt ekmek ile bana salata ile. Hazırladım herşeyi köfteleri pişireceğim sadece.

3 litrelik kavanoza karışık turşu kurdum, inşallah sert olur.

Kornişon biraz arttı yarın ufak bir kavanoz onu kurarım bugün halim kalmadı çocuk durmuyor oyun istiyor devamlı.

Günaydın kızlar
Scss94 Scss94 haber ver sonuç çıkınca cok geç olsun 🙏
okyonus okyonus hayirli uğurlu olsun cnm izmir pahalı bir şehir dediğin gibi evler eski ama cok seversin eminim yaşam güzel orada

Cok sevdim
canım sonuç pozitif maalesef ilaçlarını getirmişler bugün düne göre daha iyiymiş ama şükür

Back
X