• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bugün baklavalari götürdüm yarin cok hafif yemem gerek aslinda kilo çokta önemli değil ben onu anladim 50 kilo olup göbekli olan çok insan var chole yi duydun mu youtube da egzersizler yapiyo 3 haftadır yapiyorum valla karın kaslarım olmaya başladı ya bacaklarım 52 cm di şuan 45 cm oldu belimde 5 cm inceldi 😮
3 haftadır yapıyorsun ve yeni söylüyorsun başlayınca niye soylemedın:KK12:

bugün baklavalari götürdüm yarin cok hafif yemem gerek aslinda kilo çokta önemli değil ben onu anladim 50 kilo olup göbekli olan çok insan var chole yi duydun mu youtube da egzersizler yapiyo 3 haftadır yapiyorum valla karın kaslarım olmaya başladı ya bacaklarım 52 cm di şuan 45 cm oldu belimde 5 cm inceldi 😮
Evet bir program gördüm instagramda biri paylaşmış chloeting diye sanırım aynı şey bakayım canım ben de deneyeyim 🌸

🤩🤩 kiiz nerdesin gel artik 😢
Geldim sizi çok özledim ben 😪 çok sıkıldım üzüldüm yoruldum. Evdeki sorunu hallettik biz zerya271210 zerya271210 dediği gibi eşim terapiye filan gerek yok sorunumuz yok bizim evimizde mutluyuz dedi . Sen haklısın ama bunu yüksek sesle söyleyemiyorum dedi .küçük ablasıyla konuştum ailesini savunuyor. Bana dedi ki annemler seni bizden ayırmadılar kızları gibi gördüler dedi . Bende rica ediyorum ayırsınlar artık sizinle konuştukları gibi benimle konuşmasınlar dedim . Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama herkes birbirine saygı duymak zorunda dedim

tuce_tuce tuce_tuce arkadan konuşma her yerde oluyor canım sen tanık olduğun için çok üzülmüşsün

Benim kv ile eltim beni cekistirirken duymuştum hic birşey demedim eltim fena kv yaşlı kadın kim ne derse inanır kim ne yaparsa kendine yapar hic umurumda olmadı zamanla seninde umurunda olmayacaktır takma duymamış gibi yap

Beraber yaşamıyorsun sonuç çektin gittin evine senede bir bir araya gelincede görme duyma keyfine bak esinle aranı bozma Önem lı olan eşin o da seni savunmalıydı ki ayaklarını denk alsınlar

Üzme kendini unut keyfine bak canım
Zeyno abi bebeğin beslenmesi benim için çok hassas bir nokta . Benim arkamdan tuğçe pasaklı pis vs vs diyebilirler ama çocuğa yemek yedirmiyor demeleri çok zoruma gitti . Birde şöyle birşey var ki damlaya damlaya göl oldu onun patlaması oldu bende

İyi yapmışsın havan değişir. Oturup kahveni içseydin kitle bebeği bu bi hafta on gün babaya hemen barışma biraz nazlan 🤣🤣
Barıştık kızzzz adam saçımı okşuyor nasıl barışmayayım🤣

20200927_223122.webp

Back
X