• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yaprak dökümü izliyodum da leyla nazmiyle nişanlanırken nazmi neclayla leylanın kocasının kaçtığını öğrenip niye Leylayi terkediyo ne mana bide kapıya dayanmış benle birlikteykende oğuzlaydın demi diyo yılanın başı neclada partilemekle meşgul bütün bunlar yaşanırken 😁😁😁

masa ve sandalye beyaz tabiki minderlerde gri çabuk dediklerimi al okyonus okyonus 😂😂
Bende onları begendim mutfak dar olunca kapalı balkonada konur bu sevdim😂Bunların 196tl nakliye ücreti çıkıyor eşime soracağım arabaya sıgarmı acaba İzmir ikeadan hem yakından görüp aynı gün yüklenir geliriz😂Kargo ile gelse bile 3iş gününde geliyormuş seviyorum ben ikeayı❤️1960tl tutuyor hepsi

Bende onları begendim mutfak dar olunca kapalı balkonada konur bu sevdim😂Bunların 196tl nakliye ücreti çıkıyor eşime soracağım arabaya sıgarmı acaba İzmir ikeadan hem yakından görüp aynı gün yüklenir geliriz😂Kargo ile gelse bile 3iş gününde geliyormuş seviyorum ben ikeayı❤1960tl tutuyor hepsi
canım demonte şekilde oluyo zaten arka koltuğa bagaja felan sığar öyle yapın

yaprak dökümü izliyodum da leyla nazmiyle nişanlanırken nazmi neclayla leylanın kocasının kaçtığını öğrenip niye Leylayi terkediyo ne mana bide kapıya dayanmış benle birlikteykende oğuzlaydın demi diyo yılanın başı neclada partilemekle meşgul bütün bunlar yaşanırken 😁😁😁
Kizzzz hangi kanalda 🤣🤣

Back
X