• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar nasılsınız fıstıklar
Akşama ne yapsak ki....Gece acile gittik eşim üşüttü sanırım. Uyumadık pek. İşe gitti şimdi eğer duramazsa gene randevu alıp ürolojiye gideceğiz. Sistit oldu sanırım. Acilde idrar tahlili temiz çıktı geri geldik de üroloji baksın dediler.
Selam sekerim❤️Balık yap bugün bol salata oh en temizi😂

Sabah sabah sinirlendim narin . Tam sağlık ocağına ve e bebeğe gideceğim görümcem aramış havadan sudan konuştu sonra diyor ki eee nasılsınız annemle babamı aradın mı ? Aramadın mı kızzz diyor bana 😏 onunla konuşurken saati geçirdim sağlık ocağına gidemedim şuan işim gücüm var
Açma teli en temizi yada elinle kapıya tıkla aaa kapı çaldı görüşürüz de kapatıver😂

Bebeğe kahvaltı yaptırdım eşim işe gitti geri uyuduk 1 saat . Sonra kalktık ara öğün yaptım yoğurt ve şeftali. Ben yalandan bir kahvaltı yaptım güya 😏 sağlık ocağına e bebeğe gidecektim dış güçler tarafından engellendik. Evi süpürdüm bebeğe çorba yedirdim zorla kıyma çıkarttım ona akşam yemeği için . Kendimi makarna yaparım şimdi emiyor uyuyacak çayın altını yaktım tuzlu kurabiye ile çay içeyim bari ağzıma bi sakız aldım boynumun ağrısı geri geldi 😏

Yaa
Ben sadece ev esyasi sattim
Hediye kahve fincanim vardi annemler yerlestirirken kutuyu atip dolaba koymus aninda satildi
Dandik bi kizartma tenceresini minik lekelere kadar koydum
Hediye 6li kadeh kahve yani bardak vardi oda aninda gitti
Aksam cift kisilik carsaf buldum oda 10 dk da gitti
Pike takimi sattim bu zamana kadar acmamisim niye beklesin
6li yemek tabagi koydum miniklerden olanlar vardi onu bedavadan pahali verdim ama konsolum bosaliyo valla
Gorumcemin aldigi 6 li bardak ve surahi var ama dunyada daha cirkini yoktur kalin ve kocaman
Esim surahiyi bulmus getirdi bunuda sat diyor:KK70:
Fiyatlandirma cok onemli
Birde ne olursa olsun 2. El
Ben teklifleri kabul ediyorum.

Mesela nasıl fiyatlandırıyorsun? Örnek verebilir misin?

öğle arası eve gittim keşke gitmeseydim yokuş çıkmaktan nefesim kesildi başım ağrıyor sütçü sabah sütü bırakmış eşim pişirdi sabah gidince onu mayaladım başka bişey yapmadım uzandım tv nin karşısına kızımla sarıldım geri çıktım geldim işe

Back
X