- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #78.741
Neden kiüzdün beni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kiüzdün beni![]()
ben hepinizle bi aram olduğunu düşünüyodumNeden ki
Zayıfları dışlıyoruzben hepinizle bi aram olduğunu düşünüyodum![]()
Sucukta yap birazda beyaz peynır çay offAklıma düşürdünüz yarın sabah ben de menemen yapacam ☺
Zayıfları dışlıyoruzAma yarın menemen yiyeceksin tamam bizimlesin❤
Sen bayağı açsın kız kalk bişeyler yeSucukta yap birazda beyaz peynır çay off![]()
Akşam saati ggruba girmek tehlikeliAklıma düşürdünüz yarın sabah ben de menemen yapacam ☺
Sucukta yap birazda beyaz peynır çay off![]()
Daha öğlen mantı planları yapıldı sabah akşam farketmiyor ya can Boğaz’dan gelir gülümAkşam saati ggruba girmek tehlikeli![]()
Boy kilo kaçDaha öğlen mantı planları yapıldı sabah akşam farketmiyor ya can Boğaz’dan gelir gülüm![]()
Ayyyy yağına banmadan olmuyor ki yaaabaaak sucuk da var dolapta yapsam mı acabaekmeksiz yeriz dimi nolcak sanki
![]()
Akşam saati ggruba girmek tehlikeli![]()
Tabi canım sucuk iyi giderbaaak sucuk da var dolapta yapsam mı acabaekmeksiz yeriz dimi nolcak sanki
![]()
Sen menemenin içine at öyle ye azda kasar rendesi yap üstüne tam bulamacAyyyy yağına banmadan olmuyor ki yaaa![]()
Tabi canım sucuk iyi giderBen izmire gideyim ilk iş tahin pekmez alcm havalar serinler artık içim ısınsın
![]()