• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hadi bakalim ben sık tartılınca daha çok motive oluyorum niyeyse 😂 yeni hedefim 57 sonra da korumaya geçerim diye düşündüm inşallah korurum yaaa
Ben koruyamadım 57.5 u görmüştüm tartıda çok iyiydimmmm😥😥😥

Yılbaşına 60 kilo olarak girmek istiyorum🤲🤲🤲🤲

inşallah canim yaparsın seeen ben uzun zamandır bu kadar vermemiştim kilo ki 1 ay sürmüyodu diyetler hiç 😁
Evet yaaaa yaparım inanıyorum ama sonrasında işte annem arkadaşlar boyuna göre iyisin filan deyince bir rahatlık geliyor

Ama sıkılaşmaya ihtiyacım var youtube dan video yapacam biraz sen ne yapıyorsun

Evet yaaaa yaparım inanıyorum ama sonrasında işte annem arkadaşlar boyuna göre iyisin filan deyince bir rahatlık geliyor

Ama sıkılaşmaya ihtiyacım var youtube dan video yapacam biraz sen ne yapıyorsun
ben chloe ting yapiyorum bide lilly sabri yapiyorum en çok lilly yapiyorum ama 7 8 dakika olanlar var onla başla başlangıç olarak canim

sabah hiç üşenmedim menemenimi yaptim yedim zerya271210 zerya271210 akşam yine hafif yerim yarın sebzeli noodle yapicam şimdiden hayalini kuruyorum 😁
Afiyet olsun canım 😆 menemen ekmeksiz yiyince sorun yok aslında akşam normal yiyebilirsin. Sebzeli noodle da güzel olur he 😍

Evi bi hızlıca süpüreceğim şimdi. Hava çok güzel bunlar son günler, daha dışarı çıkamayız.

Çocuğu dışarı çıkartacağım parka götüreceğim , bulunduğumuz ilçenin merkez kısmında güzel bir park var oraya. Hava soğumadan erken gidelim diye düşündüm.

yemeği de pişirdim hazır.

detaylı temizliği sonraya bıraktım oğlumdan kıymetli değil

Bu insanlardaki yemek yedirme merakı beni öldürüyor yaaaaa
Kayınvalidemde böyle eltim hasta olduğunda oğlana kendi baktı 15 günde 4 kilo almış ayyyyyy 7 yaşında ama 10 yaşında gösteriyor dedim hiç iyi değil böyle

Bize geldiler yemek yediriyor çocuğa anne küçük değil artık kendi yesin dedim

Zorla yedirdi çocuk kusacaktı kendini koltuğa zor attı

Benim büyük kızıma da aynısını yapıyordu zorla yediriyorsu sonra kusuyordu😥😥😥

Benim oglani senin kayinvalideye bi gonderesim gelmedi degil hani, hakkindan gelir gibi hissettim

Selam kızlar 😍

Ay menemen yapmaya üşendim ya 😂 klasik kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz incir

çocuk da kahvaltısını güzel yaptı

Akşama kıymalı patlıcan yemeği yapıcam dünden biraz pilav kaldı eşime yeter , ben patlıcan yerim. Yanına da salata yaparım.

temizlik yapmam lazım ama belim çok ağrıyor regl oldum. Yavaş yavaş yapmaya çalışacağım en azından süpürür toz alırım
Aaa yarin yap menemen😂Bende yarım yapacağım.

Poğaça yarışmasına tarif yolladım :)) hep oyluyordum takip ediyordum hadi bu kez ben de yapayım dedim :) küçük uyurken büyük kızla yaptık. :))
Bayıldım şuan gördüm tabakların da çok güzel boza 😍

Back
X