• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Scss94 Scss94 napıyon ne yedin bakayım aksam😀Eşinle cay kahve keyfi yapmıyormusun abur cubur yemiyormusun nasıl dayanıyorsun kızzz😂
yapmıyorum canim valla ben oğlanı uyuturken ona kahve yapiyorum içiyo 😒 şimdi kahve içicez onlara tatli yaptim ama ben yemeyeceğim emeklerime kıyamıyom kııız😁😁

Pestil hiç sevmem👍👍

Sen zor kilo veriyorsun canım daha çok dikkat etmen lazım arada detoks filan uygulayabilir misin ne güzel biraz vermiştin😥😥😥
bu sıralar kendime hiç dikkat edemiyorum canım zaten zor veriyorum dediğin gibi pandemi bitseydi spor salonuna yazılacaktım evden kaçıp sıkı spor yapmam lazım olmayacak diğer türlü

E Esila09 canım masterchef i izliyor musun

Evet evet actik
Esimde bende sessiz
Beyaz corapli bi minik ayak beni bitirdi
Birde sey dikkatimi cekti cocuklar ciscibil
Ne zaman cekildiki o kiyafetler ile donarlar yahu

bu sıralar kendime hiç dikkat edemiyorum canım zaten zor veriyorum dediğin gibi pandemi bitseydi spor salonuna yazılacaktım evden kaçıp sıkı spor yapmam lazım olmayacak diğer türlü
Bende spor salonu istiyorum bizim burda yakında var ayşık 120 tl diyor ama ben korkuyorum😥😥
Evet evet actik
Esimde bende sessiz
Beyaz corapli bi minik ayak beni bitirdi
Birde sey dikkatimi cekti cocuklar ciscibil
Ne zaman cekildiki o kiyafetler ile donarlar yahu
Önce çekilmiştir canım mutlaka

Rabbim gönlündekini senin eylesin canım benim :KK60: :KK200:

Offffffff k
Yarın dayımın oğlu gelecek bu tarafları gezmeye cıkmış 10 gündür geziyor 🙄🙄🙄
Bizede gelmek istedi gelme dilemedik bu zamanda misafirlik zamanı değil eşimde çok gönüllü olmadı ama yapacak bişey yok

Yarına menüm
Lahmacun
Et sote
Pilav
Çorba
Salata
Ağlayan pasta olacak etcildir kendileri 🍗🍗
Offff yaaa heryeri geziyor birde size gelecek keşke kabul etmeseydin canım hani evden çıkmıyor olsa neyse ama

Geçen hafta o kadar söylememe rağmen annemler düğüne gitti dedim 1 haftadan önce sizinle görüşmeyeceğim🤪🤪🤪

Ya sonunda da hepimiz geçirecez ama bile istiye de geçirmek istemiyorum

Back
X