• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Offffffff k

Offff yaaa heryeri geziyor birde size gelecek keşke kabul etmeseydin canım hani evden çıkmıyor olsa neyse ama

Geçen hafta o kadar söylememe rağmen annemler düğüne gitti dedim 1 haftadan önce sizinle görüşmeyeceğim🤪🤪🤪

Ya sonunda da hepimiz geçirecez ama bile istiye de geçirmek istemiyorum
bende ayni şekilde düşünüyorum ama ilk kez gelecek evime gelme diyemedim

Bizde çok dikkat ettik bu zamana kadar umarım bisey olmaz

Bende spor salonu istiyorum bizim burda yakında var ayşık 120 tl diyor ama ben korkuyorum😥😥

Önce çekilmiştir canım mutlaka

Rabbim gönlündekini senin eylesin canım benim :KK60: :KK200:

Cok tesekkur ederimm
Rabbim gonlumdekini hayirli hayirli olani gonlumdeki eylesin hepimiz icin..

bende aynı durumdayım inan ki bi saniye sorular bitmiyo tuvalette bile soru soruyo neden yediklerimiz kaka oluur diyo 🤣🤣🤣🤣
Ahahhah bunların soruları beni öldürüyor❤️❤️

Kızıma doktor seti aldım 2 gündür öksürmekten içim dışıma çıktı

Anne ben dottor oldum öksür bakimmm🤣🤣🤣

Canım sen oruçlu gibi geziyorsun zaten bi niyetin eksik 😂😂😂
😁😁 öyle canımda sabah sağlam kahvalti yapiyorum yoksa dayanamam tabi ki bi dilim ekmek iki yumurtayla omlet felan o şekilde bide ara öğün yapiyorum meyve kuruyemiş öğlen yemek yeme alışkanlığım yoktu zaten akşam yemeklerine dikkat ediyorum bide abur cubur cok yiyodum geceleri onları bıraktım akşam 5 ten sonra kesmeye çalışıyorum yeme işini

😁😁 öyle canımda sabah sağlam kahvalti yapiyorum yoksa dayanamam tabi ki bi dilim ekmek iki yumurtayla omlet felan o şekilde bide ara öğün yapiyorum meyve kuruyemiş öğlen yemek yeme alışkanlığım yoktu zaten akşam yemeklerine dikkat ediyorum bide abur cubur cok yiyodum geceleri onları bıraktım akşam 5 ten sonra kesmeye çalışıyorum yeme işini
Sabah senin sağlam yapıyorum dediğin kahvaltı benim ölümcül diyetim🤣🤣

Back
X