• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar
Dün kv geldik akşam ufaklık ateşlendi sabaha kadar uyumadım şimdi de çok düşmüş değil büyük ihtimal uyuyunca yine yükselecek gece 39.5 gördük çok zor düştü inşallah önemli bir şey değildir.
Antalya olmasına rağmen biz evimize doğal gaz baglattırdık çocuklar için. kv olduğu yer soğuk bir yer bu haftadan sonra kolay kolay gelemeyiz.
Dün akşam kv kelle paça yapmıştı.bugünde ciğer çıkarttırdı onu yiyeceğiz.
Geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuga.Boğazlarından olabilirmi acaba benim oğluma Boğaz enfeksiyonu çok ateş yapıyor

Merhaba kızlar
Dün kv geldik akşam ufaklık ateşlendi sabaha kadar uyumadım şimdi de çok düşmüş değil büyük ihtimal uyuyunca yine yükselecek gece 39.5 gördük çok zor düştü inşallah önemli bir şey değildir.
Antalya olmasına rağmen biz evimize doğal gaz baglattırdık çocuklar için. kv olduğu yer soğuk bir yer bu haftadan sonra kolay kolay gelemeyiz.
Cok geçmiş olsun mevsim geçişlerinden cok etkileniyorlar

Merhaba kızlar
Tüh çok geçmiş olsun 😕

Back
X