• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçen hafta Pazartesi oturmuş haftalık menü yapmıştım. Çok iyi geldi valla kafam rahattı. Şimdi önümüzdeki haftanın yemek menüsünü planlayayım diyorum. Bu haftadan sonra annem gelecek cocuklarıma bakmaya. Kv ameliyat olacak. Annem gelince iş yüküm hafifleyecek inşallah. Bi de özledim. Haftasonu da kardeşim uğrayacak. 10 aydır görmüyorum. Burnumda tütüyor. Bize gelecek diye çocuklar var diye karantinaya soktular kendilerini canlarım benim.

Ayyyyy ev işi hiç bitmiyordu çamaşır as topla katla yerleştir bi taraftan topluyorum bi taraftan cadı hallediyor🤣🤣

Yemek yapasımda yoktu dünden çıtır tavuk vardı yanına buzluktan içli köfte çıkardım yanına da yeşil mercimekli çorba yaptım ayran yeter çok şükür🤲🤲🤲

Kızımın okulundan haber geldi haftada 2 gün gideceklermiş🤦‍♀️🤦‍♀️

Sende mi hamilesin😂
Dilini ısır kız Allah isteyen herkese basıp etsin küçük bebek gördüm yolda tuylerim diken diken oldu. Ben çocuk Faslini kapattım sizlerden haber bekliyorum.
Ama evime 3. Bir kız aldım robot süpürge siparişini verdim gelir bikac güne iki gözümün cicegi🌸🌸🎊🎊✌️✌️

Dilini ısır kız Allah isteyen herkese basıp etsin küçük bebek gördüm yolda tuylerim diken diken oldu. Ben çocuk Faslini kapattım sizlerden haber bekliyorum.
Ama evime 3. Bir kız aldım robot süpürge siparişini verdim gelir bikac güne iki gözümün cicegi🌸🌸🎊🎊✌✌
Olsun oda evlat 😂Güle güle kullan❤️Bende istiyorum ama suan zor.

Ama evime 3. Bir kız aldım robot süpürge siparişini verdim gelir bikac güne iki gözümün cicegi🌸🌸🎊🎊✌✌
Adı kakılmış olsun🤣🤣🤣🤣

Eymir :KK66:
güle güle kullan şimdiden ben çok memnunum temizlik stresi olmuyor onunla

Adı kakılmış olsun🤣🤣🤣🤣
Kocamın adını vereceğim bizde süpürge işi onda😂😂
Eymir :KK66:

güle güle kullan şimdiden ben çok memnunum temizlik stresi olmuyor onunla
Teşekkürler cnm kullanan herkes cok memnun insallah ben de memnun kalırım
Olsun oda evlat 😂Güle güle kullan❤Bende istiyorum ama suan zor.
Birisi yorum yapmış evlatlarımdan sonra beni evde en cok mutlu şey diye not da düşmüş evde kocada var 🤣🤣🤣

Hiç iyi gelmez mi deniz havası🥰

Eklentiler

• 28A5440E-3350-4B58-BDED-F16401F6496E.webp
    28A5440E-3350-4B58-BDED-F16401F6496E.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 45

güle güle kullan. Uzun zamandır benim yaptığım en mantıklı alışveriş :) hangisini aldın?

Back
X