• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
Nerdeyse bir saatlik uykulayım.
bütün gece oğlan ağlayarak uyanıp durdu. 😭
Zor sakinleştirdk. 😕
İstiyorki sürekli ağzında meme olsun 🥺
Atak haftasında mı yoksa dişten mi bilmiyorum
Böyle durumlarda ağrı kesici mi veriyorsunuz?
nerdeyse ateş dışında hiç vermedim.

Bugün 0 harcama 🥳🥳🥳🥳 oğlum beni delirtti ağladım 🤣🤣🤣 ne istediği belli değil kucakta sıkılıyor yeri istemiyor derdi neyse 😀yardımcı kadınla anlaştık havalı valla randevu defterine baktı 🤪 kahve içtik balkonda çay koydum gündüz puding yapmıştım. Eşimde ayrı havalı derdi annemle 🤣🤣 Merkür geri gidiyor ve Aslan Burcu ile ilgili bu hafta çok kötü şeyler izledim bugün . Bu hafta sessizce durayım başımıza bir iş gelmesin 😀
Tuce ben de aslan burcuym
Eskiden çok takip ederdim burç yorumlarını şimdi öyle değilim, gerçekten bire bir çıkıyor mu sende:)

Selam kızlar
Ancak bitti işler.
Manikür pedikür kaş, bugün kendime çalıştım biraz. Kızımla yürüyüşe gittik.

Butun gün anneee anneee diye inledi. Ya yakama ya da pacama yapışmış haldeydi. Banyosunu bile yakama yapisarak yaptı. Heralde dişi ağrıdı. Gunduz dogru duzgun uyumadı ben de agri kesici içirdim rahatladı erkenden uyudu yavrum.

Ben de cupcake yaptım, sabah kremasını koyar süslerim. Babası dogumgunu pastasını dışardan aldı. Bi tek ona harcama oldu baska harcama yok.

Hareketli bir gün bizi bekler🤪

@nedemistimkibenn orada 13 Ekim olmuştur, kuzucugunun dogum günü kutlu olsun🥰 Burada daha 12 si😄
Uzaklardayız canım.. kızına sağlıklı mutlu yıllar diliyorum 🙏🤎

Çok kötüyüm yaa bebek sabaha kadar öyle memedeydi kucağımda fıtığım o kadar çok ağrıyor ki içimde bir bomba var sanki patlayacak ☹️ Ameliyat olmam lazım iyice eminim artık doktor demişti zaten . Sabah kahvaltı yaptırmaya çalıştım toplu iğne başı kadar bile yemedi o derece . Öğlene köfte yapayım demiştim ama emin değilim çorba pişirdim öğlene akşama muzlu kavanoz maması yaptım dolaba koydum .

Çok kötüyüm yaa bebek sabaha kadar öyle memedeydi kucağımda fıtığım o kadar çok ağrıyor ki içimde bir bomba var sanki patlayacak ☹ Ameliyat olmam lazım iyice eminim artık doktor demişti zaten . Sabah kahvaltı yaptırmaya çalıştım toplu iğne başı kadar bile yemedi o derece . Öğlene köfte yapayım demiştim ama emin değilim çorba pişirdim öğlene akşama muzlu kavanoz maması yaptım dolaba koydum .
Analık çok zor:anne:

NarinNarin NarinNarin bulantın varmı?Doktora gittinnizmi keseyi görmeye😀
Cumartesi günü gidicez canım
Hem kese görünür hemde kalp atışı duyulur diye düşündüm kısmetse
Bu dönemde sık sık gitmek istemedim hastaneye o yüzden biraz bekledim

Kahve keyfi❤️

Eklentiler

• 24496604-F9F3-40B0-A912-7A167370B1D3.webp
    24496604-F9F3-40B0-A912-7A167370B1D3.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 51
Gece arabanın camın biri açık kalmış fırtınadan içeriye toz pislik yaprak ne ararsan dolmuş.İç dış yıkamaya getirdik avm ye kahve içip bekliyoruz.Eve gidip toparlanmaya devam edecegız.Belediyeye uğradık eşimin 250 tl borcu çıktı omu ödedik.Paralar uçuyor maaş yatmadan birikimden ye babam ye.

Back
X