- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #80.501
Bayıldım. Hayırlı olsun canımSarı kızlarımkızlar gram 22 ayar almak zorunda kalmış bulamadı çünkü . 460 tl gram , 1580 yarım altın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayıldım. Hayırlı olsun canımSarı kızlarımkızlar gram 22 ayar almak zorunda kalmış bulamadı çünkü . 460 tl gram , 1580 yarım altın
Geçmiş olsun canım görünmez kaza dedikleriBenim kız yaptı yine yapacağını buzdolabımdaki 5 litrelik turşu bidonunu çekti yere düşürdü buzdolabı rafıyla beraber turşu patladı suyu heryere dağıldı
Yerleri sildim turşuda su kalmadı tekrar su yaptım
Allah tan buzdolabı rafı camdı ayağını kesmedi![]()
Çok sevindim canım.rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi.Çok teşekkür ederim kızlaaaar![]()
Neden beni etiketlemedinGünaydın kızlar.Şimdi kalktık kahvaltı edip işlere kaldığı yerden devam edecgızMutfakta sıra bugun.Aksam yemeğe arkadaşlar çağırdı oraya gidecegız çok mutluyuz
Akşam iki insan yüzü görür sohbet eder kahvemizi içeriz
Giderken pasta alacağız.5yasında kızları var
NarinNarin
Cedric1003 ne hediye alalım kıza malum bizimki oglan
Lego ve thomas trenleri seviyor
![]()
Sen oğlan anasısın ondanNeden beni etiketlemedin![]()
Kızzz zaten normalmiş etiketlememekSen oğlan anasısın ondan![]()
Bak bana haksızlık yapıyorsun amaKızzz zaten normalmiş etiketlememekben hemen atladım msjı okumada
![]()
Ahahahahah kalktım kalktım ama dünden işlerimi yaptım diye bugün rahatım boş boş oturuyom şimdi kahvemi içeceğimKmsl Hnd günaydın kalkmadınmı
Genelde sen bu saatte işlerini halleder kahve keyfıne geçerdin merak ettim seni
![]()
Kafam gidikBak bana haksızlık yapıyorsun ama![]()
Benim Kiz barbie ve mutfak setlerini çok seviyor canımGünaydın kızlar.Şimdi kalktık kahvaltı edip işlere kaldığı yerden devam edecgızMutfakta sıra bugun.Aksam yemeğe arkadaşlar çağırdı oraya gidecegız çok mutluyuz
Akşam iki insan yüzü görür sohbet eder kahvemizi içeriz
Giderken pasta alacağız.5yasında kızları var
NarinNarin
Cedric1003 ne hediye alalım kıza malum bizimki oglan
Lego ve thomas trenleri seviyor
![]()
Ohhhh misssssAhahahahah kalktım kalktım ama dünden işlerimi yaptım diye bugün rahatım boş boş oturuyom şimdi kahvemi içeceğim
Öğlene kaynım gelip alacak oğlunun doğumgününe gidecez akşama kadar ordayım yemek derdim de yokkk![]()
Benimde aklıma barbie geldiBenim Kiz barbie ve mutfak setlerini çok seviyor canım