• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mutfak balkonu cam bolkan onun camlarını sil dedim eşim üstün körü yaptı delirtti benim daha başımın agrıdı geçmedi adama iş yap dersen senden kötüsü yok pisliğin içinde otursa umrunda değil. Kendim sildim tekrar balkonun yerlerini sildim erzak dolabımı düzenledim erzak kapılarına yerleştirdim. Yarın doğum günüm marketede gidemedik işleri bitiremeyince yarına kaldı
Nice seneler canım 🥳

Kızlar dün harcanmalı geçti hemen hesap yazayım🤣
Eşim 2 Paket süt çayı ve rezene 50 TL
300 TL sigara
Altın
25 TL pasta aldık
Orduevine bebeği parka götürdük oradan yemek yedik 30 tl
Kantinden alışveriş yaptım
Çekirdek
3 paket soda
1 paket süt
1 paket kefir
1 tane cif
1 paket puding
3 paket bisküvi
75 TL tuttu

Kızlar dün harcanmalı geçti hemen hesap yazayım🤣
Eşim 2 Paket süt çayı ve rezene 50 TL
300 TL sigara
Altın
25 TL pasta aldık
Orduevine bebeği parka götürdük oradan yemek yedik 30 tl
Kantinden alışveriş yaptım
Çekirdek
3 paket soda
1 paket süt
1 paket kefir
1 tane cif
1 paket puding
3 paket bisküvi
75 TL tuttu
Sigara aylik mi tuce

Günaydın kızlar
Grup erkenci bugün 🌸
Penguen Penguen nice güze yıllara canım dogum günün kutlu olsun.
Günaydın kızlar.Şimdi kalktık kahvaltı edip işlere kaldığı yerden devam edecgız😂Mutfakta sıra bugun.Aksam yemeğe arkadaşlar çağırdı oraya gidecegız çok mutluyuz😂Akşam iki insan yüzü görür sohbet eder kahvemizi içeriz🤓Giderken pasta alacağız.5yasında kızları var NarinNarin NarinNarin Cedric1003 Cedric1003 ne hediye alalım kıza malum bizimki oglan😂Lego ve thomas trenleri seviyor😂
Canimcim bence oyuncak o yaz icin cok güzel boyama kitapları var büyük kalın birde kuyu boya setiyle tamamla
Oyuncak tarzı bisey istiyorsan kıyafet değiştirmeyece şeyleri var dur atayım bulup fiyatlarda uygun oluyor

Anlatmaya calistigim şey bu tatlım

Eklentiler

• 69A3D602-DC2D-4A29-AB15-56B70165C4B9.webp
    69A3D602-DC2D-4A29-AB15-56B70165C4B9.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu arada dün abi bebekle kv ler görüntülü konuşuyorlardı bende mutfakta masa topluyordum . Tam kapatıyordu eşim bebek mutfağa emekleyerek geldi oda Peşinden . Kp diyor ki Kayseri’deyken hiç hareket etmiyordu şimdi hareketlenmiş 🤣 hahaha yani güldüm resmen çocuk 6.5 aylıktı sürünmeye başladı Kayseri’den zaten aynı şekilde emekliyordu . 10 aylık çocuk uzaya mekik atsa yine yaranamayacak anladım . Telefon konuşmaları esnasında en uzak odaya gitmeye karar verdim 🤣🤣

Back
X