• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay sorma çıplak gezmek istiyor 🤣ama nasıl ağladı sesi beynimde çınladı😀
Niye böyle hevesli oluyorlar anlamıyorum benim kızım kendi çıkartabiliyor bazen odaya gidip çıkartıp geliyor yanımıza
Bakıııııııın diyor🤣🤣🤣

Bı arada filtre kahveyi denedim bildiğimiz jacops kahve yani🤷‍♀️🤷‍♀️

Niye böyle hevesli oluyorlar anlamıyorum benim kızım kendi çıkartabiliyor bazen odaya gidip çıkartıp geliyor yanımıza
Bakıııııııın diyor🤣🤣🤣

Ciddi mi hahahah heveslenmeyeyim o zaman 😀😃 dizi var bugün hemen aç 😍

Bakıııııııın diyor🤣🤣🤣

Annem diyor ki çocuk kendini bildi bileli o beyaz zıbınlarla çıplak geziyor şimdi kendini survıvordan gelmiş gibi hissediyor alışamıyor kıyafetlere diyor ki haklı 😂 çorabı ayağında giydiriyorum 15 dk uğraşıp anında ucundan tutup sündürüp çekiyor 🤭

Annem diyor ki çocuk kendini bildi bileli o beyaz zıbınlarla çıplak geziyor şimdi kendini survıvordan gelmiş gibi hissediyor alışamıyor kıyafetlere diyor ki haklı 😂 çorabı ayağında giydiriyorum 15 dk uğraşıp anında ucundan tutup sündürüp çekiyor 🤭

Benim kızda öyle ben e bebek ten patikli alt aldım artık tümden soymazsa çıkaramaz🤪🤪🤪

Ayyy bu arada pazar günü eltime gittiğimizde benim kız yatakodasına gitmiş sinsiden bebeğin emziğini almış köşeye geçmiş emzik emiyorken bulduk🤪🤪

Yarım saat emdi zorla aldık elinden😱😱😱
Şuan gülmekten offff başıma gelecek sayende 🤣🤣🤣

Şuan gülmekten offff başıma gelecek sayende 🤣🤣🤣
Dur bak bide bunu anlatim

Gittik eltime oğlu hem büyük kızımı ısırdı hem de küçük kızımı😱😱

Eve geldik ertesi gün benim küçük kız diyor ki

Anne ben sana ne demiştim ben götürme dememiş miydim
O çok yaramaz bir daha gitmicem
O beni ısırdı 🤪🤪🤪

Ayyy bu arada pazar günü eltime gittiğimizde benim kız yatakodasına gitmiş sinsiden bebeğin emziğini almış köşeye geçmiş emzik emiyorken bulduk🤪🤪

Yarım saat emdi zorla aldık elinden😱😱😱
Yaaaaaaaa yerim ben onu🥰 cok güldüm, cok yaşasın 🤣🤣🤣

Selam kızlar

Online alışverişe taktım mı takıyorum. Ozellikle mevsim geçişlerinde kızımın ne giyeceğini düşünmekten beynim yanıyor.

Kizima carters tan 2 pijama takimi, 2 bluz pantolon takım sipariş ettim $40 civarı ödedim. Gap ten de kalin eşofman altı ve kendime bluz sipariş ettim $20 ödedim.

Sabah kahvaltidan sonra erkenden kızımla yürüyüşe çıktık,. Bayılıyorum sonbahar renklerine, hic eve giresim gelmiyor. Hava da harika ne sicak ne soğuk 🤩

Çok sağol canım😘😘
Aslında emziği bırakalı 3 ay oldu ama hala aklında unutamadı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Hatırlıyorum Emineyi 🤣🤣🤣
Hatta benim kizim da bu aralar emzige cok duskunlesti, nasıl bırakacak diye dusunurken aklıma hemen senin kizinla emine geliyor 🤣🤣🤣

Back
X