• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hatırlıyorum Emineyi 🤣🤣🤣
Hatta benim kizim da bu aralar emzige cok duskunlesti, nasıl bırakacak diye dusunurken aklıma hemen senin kizinla emine geliyor 🤣🤣🤣
Ahahahhaha yaaaaa eminemizin yeri ayrı🤣🤣🤣

Büyük kızımda anne nasıl unutsun her ağladığında emine yanındaydı diyor😊😊

Selam kızlar

Online alışverişe taktım mı takıyorum. Ozellikle mevsim geçişlerinde kızımın ne giyeceğini düşünmekten beynim yanıyor.

Kizima carters tan 2 pijama takimi, 2 bluz pantolon takım sipariş ettim $40 civarı ödedim. Gap ten de kalin eşofman altı ve kendime bluz sipariş ettim $20 ödedim.

Sabah kahvaltidan sonra erkenden kızımla yürüyüşe çıktık,. Bayılıyorum sonbahar renklerine, hic eve giresim gelmiyor. Hava da harika ne sicak ne soğuk 🤩
Güle güle kullanım canım hayırlı olsun😘

Güle güle kullanım canım hayırlı olsun😘
Teşekkürler cok daha güzelleri sizin olsun 🤗
mevsim geçişinde kırıklık, halsizlik, depresyon falan biliyorum da bu alışveriş takıntısı neymiş ya gecen sonbahar ve ilkbaharda da boyle olmuştum 😅😅😅

Selam kızlar

Online alışverişe taktım mı takıyorum. Ozellikle mevsim geçişlerinde kızımın ne giyeceğini düşünmekten beynim yanıyor.

Kizima carters tan 2 pijama takimi, 2 bluz pantolon takım sipariş ettim $40 civarı ödedim. Gap ten de kalin eşofman altı ve kendime bluz sipariş ettim $20 ödedim.

Sabah kahvaltidan sonra erkenden kızımla yürüyüşe çıktık,. Bayılıyorum sonbahar renklerine, hic eve giresim gelmiyor. Hava da harika ne sicak ne soğuk 🤩
Hoşgeldin 😍🤣

Teşekkürler cok daha güzelleri sizin olsun 🤗
mevsim geçişinde kırıklık, halsizlik, depresyon falan biliyorum da bu alışveriş takıntısı neymiş ya gecen sonbahar ve ilkbaharda da boyle olmuştum 😅😅😅
Hiç söyleme yasa bende de böyle bugünlerde sürekli alşıveriş yapmak istiyorum Allah tan kredi kartım yok
Yoksa çoktan batmıştık🤪🤪🤪

Hiç söyleme yasa bende de böyle bugünlerde sürekli alşıveriş yapmak istiyorum Allah tan kredi kartım yok
Yoksa çoktan batmıştık🤪🤪🤪
Ayyy iyi ki yok, bu bir şans olmalı.
Bizimki alisveris sitelerinde kayıtlı bi de.. numara vs girmek yok tek tıkla alıyorum coookkk tehlikeli😬

Selam kızlar

Bugün eşim izinliydi. Oturduğumuz yere yakın tarım kredi kooperatifinin marketi açıldı geçen aylarda. Eşim bayadır gidelim diyordu bugün gittik.

155 tl alışveriş yaptık. Tüm ürünleri organik

30 adet yumurta
1 litre üZüm pekmezi
Bir paket pestil
Bir paket hurma
Bir paket ruşeymli organik nesquik gibi gevrek ( oğlan istedi aldık yemez sandım ama yedi )
Bir kalıp tam yağlı beyaz peynir
Bir adet organik tahıllı köy ekmeği
1 kilo siyah zeytin

Normal marketlere göre pahalı ancak organik ürünlerin satış fiyatına göre normal geldi bana. Hatta çoğu markanın organik ürünlerine göre ucuzdu bile.

Eşim bir ara da stokluk buzluk için et kıyma tavuk vs alalım dedi. Başka bir zaman da onları alıcaz.

Gitmeden akşam yemeği hazırlamıştım et kavurma bulgur pilavı, buzluktan karışık kızartma. Yoğurt ile yedik. Oğlan da bizimle birlikte yedi herşeyden

Günü böylece kapattık şimdi oğlanı uyuttum çay faslı 😍

Kendimi keseceğim az kaldı yA bu Volkan ne gerizekalı 😕

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
Dur bak bide bunu anlatim

Gittik eltime oğlu hem büyük kızımı ısırdı hem de küçük kızımı😱😱

Eve geldik ertesi gün benim küçük kız diyor ki

Anne ben sana ne demiştim ben götürme dememiş miydim
O çok yaramaz bir daha gitmicem
O beni ısırdı 🤪🤪🤪