• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence 9 sene çok çok iyi kullanmışsın canım. Şaka bir yana gereksiz birşey olsa alma derim ama şu zamanda tablet veya pc her eve gerekli. Yarın öbür gün çocuk büyüyeck o da kullanacak sonuçta.

Bizde de pc yok ama tablet var, eşim kullanıyor. Bende bir laptop almak istiyorum çünkü telefondan tabletten yapamadığımız şeyler oluyor
Ya şöyle birşey var bu sene 3000 TL ye aldığın telefonu seneye 4000 TL den alıyorsun . Mecbur ihtiyaç alıp durum varken ödeyelim dedim . Birde şimdi alırsak ödeme ocakta başlıyor . Ocakta da bizim telefonların kredisi bitiyor biri biter diğeri başlar ödenir biter dedim

Gidin tabi canım benim hayatta bir sefer yapacağımız şeyler bunlar , azıcık da biz sefa sürek dimi 🤣

Ama kar yağmasını beklemeyin bu sene istanbulda kar çok zor yağar bence. Geçen sene de çok çok az yağmıştı tutmamıştı bile
Yaaaa gerçekten yağmaz mııı🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

O zaman virüsün biraz azalmasını bekleyelim👍👍👍
Eşim şuna bakmış bende dedim ki 6000 TL lik birşey alalım üzerinden arta kalanla da bi tablet alalım ben Kk ya girerim sen YouTube’a girersin filan . Bu PC de durur zaten herşey çok pahalanıyor bir daha alınmaz bugün kefir dökülen PC yi ben 9 senedir kullandım . İyi bir skor bence
Bizde de hem pc hem tablet var ama kullanmıyoruz hiç pc hp nin tablet de samsung galaxy tab 4 olandan

Telefon yetiyor👍👍👍

Yaaaa gerçekten yağmaz mııı🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

O zaman virüsün biraz azalmasını bekleyelim👍👍👍

Bizde de hem pc hem tablet var ama kullanmıyoruz hiç pc hp nin tablet de samsung galaxy tab 4 olandan

Telefon yetiyor👍👍👍
Bende telefonları elden bırakmak istiyorum artık

Selamssssss 2. kahvemi ancak içiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Çamaşır bitmiyorduuuuu🤣🤣🤣
3. Makine yıkanıyor🤷‍♀️🤷‍♀️

Kremalı spagetti,, tavada levrek,,, yeşil salata yapacam bugün😋😋😋

Yarın arkadaşlarım gelecek 2 büyük 2 çocuk menümüde belirledim

Ispanaklı gül böreği,, çiğköfte,,, simit poğaça,,, büskivili pasta,,, çikolatalı toplar😋😋😋😋

Selamssssss 2. kahvemi ancak içiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Çamaşır bitmiyorduuuuu🤣🤣🤣
3. Makine yıkanıyor🤷‍♀️🤷‍♀️

Kremalı spagetti,, tavada levrek,,, yeşil salata yapacam bugün😋😋😋

Yarın arkadaşlarım gelecek 2 büyük 2 çocuk menümüde belirledim

Ispanaklı gül böreği,, çiğköfte,,, simit poğaça,,, büskivili pasta,,, çikolatalı toplar😋😋😋😋
Ohhh ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun 👏👏

İçim yanıyor aaaa dostlar 😒

Eklentiler

• 5E87DE6C-71B4-400B-8026-30F9181292C7.webp
    5E87DE6C-71B4-400B-8026-30F9181292C7.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 103
Back
X