• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar

Bugün eşim izinliydi , beraber vakit geçirelim diye sahile gittik öğleden sonra. Ben orada biraz fenalaştım.

Gene bir baş ağrısı, kafamın arkası uyuştu. Kalp çarpıntısı, baş dönmesi vs

Eşime dedim beni hemen hastaneye götür. Yakında bir özel hastane vardı oraya gittik

Tansiyonum ölçüldü 13 / 9 çıktı. Bana göre yüksek ben düşük tansiyonluyum.

Hemen ekg çekildi, kardiyoloji doktoru gördü. Kalbin ayrıntılı ultrasonunu çekti. Temiz çıktı hepsi. Yani kalple alakalı bir sorun değil bunu öğrenmiş olduk.

Çarşamba günü sabah gideceğim holter takılacak. Cumartesi gününe kadar takılı kalacak. Tansiyonum nabzım kan basıncım ölçülecek.

Bir de kan sayımı ve tiroit hormon testi istedi onları yaptıracağım.

Bakalım ne çıkacak göreceğiz. Belki kansızlık çıkabilir hiç takviye almadım çok kilo verdim vs. Tabi bu benim tahminim.

Hastaneye 370 tl ödeme yaptım bugün. Çarşamba günü de testler ve holter için yapacağım. Bayağı bir masraf olacak ama yapacak birşey yok.

Şuan biraz daha iyiyim çok şükür
Offff çok üzüldüm zerya neden takviye almıyorsun çok şaşırdım sen bilinçli bir kadınsın kendine lütfen çok dikkat et

Offff çok üzüldüm zerya neden takviye almıyorsun çok şaşırdım sen bilinçli bir kadınsın kendine lütfen çok dikkat et

Tuce sağol canım 🙏 ben hiç kansızlık yaşamadım hayatımda hatta hamileliğimde bile yaşamadım. Sadece hamileyken tedbir olarak yaZmıştı doktor öyle kullanmıştım.

Kilo verirken de çok sağlıklı beslendiğim ve enerjik hissettiğim için gerek duymadım açıkçası.

Bakalım eğer kansızlık çıkarsa bundan sonra mutlaka düzenli takviye alırım zaten

Selam kızlar

Bugün eşim izinliydi , beraber vakit geçirelim diye sahile gittik öğleden sonra. Ben orada biraz fenalaştım.

Eşime dedim beni hemen hastaneye götür. Yakında bir özel hastane vardı oraya gittik

Hemen ekg çekildi, kardiyoloji doktoru gördü. Kalbin ayrıntılı ultrasonunu çekti. Temiz çıktı hepsi. Yani kalple alakalı bir sorun değil bunu öğrenmiş olduk.

Çarşamba günü sabah gideceğim holter takılacak. Cumartesi gününe kadar takılı kalacak. Tansiyonum nabzım kan basıncım ölçülecek.

Bakalım ne çıkacak göreceğiz. Belki kansızlık çıkabilir hiç takviye almadım çok kilo verdim vs. Tabi bu benim tahminim.

Hastaneye 370 tl ödeme yaptım bugün. Çarşamba günü de testler ve holter için yapacağım. Bayağı bir masraf olacak ama yapacak birşey yok.

Zeryacm geçmiş olsun üzüldüm 😕
Rabbim bir daha ysşatmasın 🤲

Selam kızlar

Canım cok geçmiş olsun: umarım bisey çıkmaz dinlen bol bol is falan yapma

Sağolasın kahveci 😍🙏 valla hiç iş yapmıyorum kaç gündür zaten, çünkü çok halsizim elim kolum kalkmıyor.

İşler beklesin bişi olmaz 🤣
Eğer kanla ilgili sorun yoksa biraz multivitamin alsan mı acaba 🤭

Back
X