• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Neyi var canım geçmiş olsun benim kızında azı dişi kırıldı kök içinde dişçiye gitmemiz lazım nasıl olacak bilmiyorum özelden randevu alalım diyor eşim bende üniversite hastanesine gidelim önce belki alttan geliyordur çekmezler diyorum özel para almak için çeker
Azı dişleri çürük canım dolgu olacak. Kanal tedavisi de olabilir dedi. Ben devlet uzak götürül getirmesi sıkıntı olacak diye mecbur özele götürüyorum

merhaba kızlar çok yoruldum bugün temizlik yaptım öğleden sonra kuaföre gittim 35 tl ödedim kaş bıyık sac kesim fön . Bebek uyudu dizi var cay koyacağım. Kv kp le konuştum kandil diye. Esim ararken konuşacak misin dedi evet dedim kandil günü huzurlu olalım diye
Ben kızın saçını kestirdim 40 TL aldı 🤦🏻‍♀️

zerya271210 zerya271210 sonuçların iyi çıkmasına sevindim inş başka bir şey çıkmaz
Bende bazen uyurken uyanıyorum ve o an ölüyorum sanıyorum nefes alamıyorum çarpıntım oluyor sonra o arada kendi kendimi sakinleştiriyorum yok öyle bir şey diye
Gitsem bende kesin panik atak vardır uzun bir süreden beri hem de
Doğumdan sonraya inş
İhtimal haline geldiğinden beri araştırıyorum panik atağı. Birçok insan yazmış gece uyurken birden uyanıyorum ölecekmişim gibi hissediyorum çarpıntı oluyor vs.

Gerçi Ben de hiç böyle olmadı genelde gün içinde oluyor. Hatta geliyor yavaş yavaş diye hissediyorum bile.

Ama sen diyince şimdi belirtilerin uyuyor senin de canım. İhmal etme sen de git doktora müsait bir zamanında

Back
X