• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• 5F6D35BC-DE94-4DE2-A632-6B687B31282C.webp
    5F6D35BC-DE94-4DE2-A632-6B687B31282C.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 123
Tucecim iyiyim sağol canım 😍

Bugün holteri taktırdım, tahlilleri yaptırdım.

Sonuçları doktor cumartesi günü görecek ama tahlil okumayı biliyoruz sonuçta 😂 kan değerlerim tiroitlerim hepsi normal seviyelerde. Gayet sağlıklıyım kan değerlerine bakarsak.

Ya düşük tansiyonlu bünyeme 13 lü tansiyonlar fazla geliyor yada panik atak yaşıyorum.

Bakalım birkaç güne belli olur. Sorduğun için sağol kuzum ❤️
Gecmis olsun sonuclarin normal cikmasina sevindim 😊

Selam kızlar
tuce_tuce tuce_tuce gozun aydın 🙄 sahsen ben cok şaşırdım tartışma yasayip sonra hicbir sey olmamis gibi gelmelerine.. neyse senin evin sonuçta mecbur agirlayacaksin ama hic kendini paralama, saygı cercevesinde ortalama agirla.
nedemistimkibenn nedemistimkibenn kızın nasıl oldu? Birkac gundur göremedim seni sanırım. Sislik geçti mi? Benim kizimin da bacaginda kirmizi bir sertlik oluştu, eşim aşıdan diyor bakalım takip edicem.

Kızım kendi kendine resmen ikinci uykuyu kaldırdı, tek uykuya geçti o da kısa zate. Akşamüstü iyice deliriyor, aksam yemegi falan yemiyor zaten uykudan. Aslinda programimiz boyle daha rahat ama cok belli tek uyku yetmiyor henüz. Yemek uyku hepsinin ucu kaçtı karışık kaldık bakalim.

Marketten sebze meyve süt yumurta siparis verdik onları yerleştirdim.

Esimin 2 tane zoom toplantisi vardı arada evi süpürdü sağolsun. Akşama da hamburger yaptı. Bazen birisinin küçük bir iyiliği o kadar makbule geçiyor ki. Birisi bir kahve yapıp getirsin dunyalar benim oluyor, o kadar yoruluyorum.

Selam kızlar günaydın

Dün kayınvalidem bırakmadı burda kaldık
Ev halkı uyuyor ben uyandım azıcık kk da takılayım

Cedric1003 Cedric1003 canım benim inşallahhhhh hasta değilsindir çok öpüyorum seni🥰🤲🤲🤲

tuce_tuce tuce_tuce canım gün geçmiyor ki kayınvalidenin yaptıklarına şaşırmayalım ama sen boşver saygıda kusurunu etme bak eşin de görücek senin haklılığını sakın unutma😘😘😘😘

Selam kızlar günaydın

Dün kayınvalidem bırakmadı burda kaldık
Ev halkı uyuyor ben uyandım azıcık kk da takılayım

Cedric1003 Cedric1003 canım benim inşallahhhhh hasta değilsindir çok öpüyorum seni🥰🤲🤲🤲

tuce_tuce tuce_tuce canım gün geçmiyor ki kayınvalidenin yaptıklarına şaşırmayalım ama sen boşver saygıda kusurunu etme bak eşin de görücek senin haklılığını sakın unutma😘😘😘😘
Umarım şekerim 😍 günaydın

Yemeğimizi yedik.
Oğlan uyuduktan sonra mutfağı toplayacağım.
Mantarlı mücver müthiş bişey bizden tam not aldı 😍 teşekkürler boza boza
kayınvalidemlerle de paylaşacğım tarifi 😂
Onlar mantar hastası Karabük’lü olunca☺️
Çok sevindim. Afiyet olsun. Tarator sos da yaptınız mı? Biraz uğraştırıyor ama cok lezzetli.

Selam kızlar
tuce_tuce tuce_tuce gozun aydın 🙄 sahsen ben cok şaşırdım tartışma yasayip sonra hicbir sey olmamis gibi gelmelerine.. neyse senin evin sonuçta mecbur agirlayacaksin ama hic kendini paralama, saygı cercevesinde ortalama agirla.
nedemistimkibenn nedemistimkibenn kızın nasıl oldu? Birkac gundur göremedim seni sanırım. Sislik geçti mi? Benim kizimin da bacaginda kirmizi bir sertlik oluştu, eşim aşıdan diyor bakalım takip edicem.

Kızım kendi kendine resmen ikinci uykuyu kaldırdı, tek uykuya geçti o da kısa zate. Akşamüstü iyice deliriyor, aksam yemegi falan yemiyor zaten uykudan. Aslinda programimiz boyle daha rahat ama cok belli tek uyku yetmiyor henüz. Yemek uyku hepsinin ucu kaçtı karışık kaldık bakalim.

Marketten sebze meyve süt yumurta siparis verdik onları yerleştirdim.

Esimin 2 tane zoom toplantisi vardı arada evi süpürdü sağolsun. Akşama da hamburger yaptı. Bazen birisinin küçük bir iyiliği o kadar makbule geçiyor ki. Birisi bir kahve yapıp getirsin dunyalar benim oluyor, o kadar yoruluyorum.
Ben şaşırmadım canım bekliyordum hatta geçen burada da konuştum gelecekler hissediyorum diye . Yapacak birşey yok normal şekilde ağırlamak lazım . Zaten o kadar çok yoruluyorum ki sana anlatamam hiç enerjim kalmıyor. Önceden akşam Mesela kuru fasulye Pilav yapmayı düşündüm sizin canınız ne ister filan derdim artık hiç öyle şeyler yapmayacağım yemeği planlar yapar çıkarım . Zaten İnan abi bebek çok tehlikeli hareketler yapıyor sürekli . Kucakta gezdirilmesine de izin vermeyeceğim göbek fıtığım zaten çok kötü çocuk alışıyor sürekli istiyor

Back
X