Izmır ve civarında ki arkadaşlara geçmiş olsun inşallah rabbim hiç kimseye bir daha yaşatmasin

12 kasım depremini bizzat yaşamış ve orta hasarlı evden cıkmış birisi olarak Okadar çok iyi anlıyorum ki deprem deyince b başka bir boyuta geçiyorum

Bizim burada da cok yağmur fırtına var çok gürültüsüyle birlikte elektrikler gitti 3 saattir yok.karsi binada 2 tane kısmen tanıdığımız çocuklar balkondan bağırıyordu bizi duyan yokmu diye

hem yağmur hem fırına hem karanlık anne baba işteymiş cocuklara seslendim sokaktan kapiya gelin bana acin kapiyi diye aldim eve getirdim ustleri falan islandi okadar cok yağıyordu etraf zifiri karanlık üstlerine oğlumun giysilerinden verdim değiştiler çorba koydum oğlumla beraber yediler.Annesinin numarasını biliyorlarmış hemen arayıp haber verdim kadın zaten deliye dönmüş evdeki telefonun şarkı bitmiş çocuklar canlı dersteymiş 8 ve 10 yaşlarında kardeşler yanlız kalıyorlarmış.kismen merhabaligim vardı anneleriyle sokakta gelip geçerken.cocuklarda oğlumla arada bisiklet biniyorlar zaten.Boyle durumlarda virüs falan düşünemiyorsun işte.
Izmirde şimdi herkes canin derdinde virüsü kim düşünür.
Offf Allahım bu son olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden