Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kayınvalide geldi yemek yedik kahve içiyoruz.Tarhana,pekmez,sucuk,ezme,cevizlisucuk,çörek otlu peynır,katmer,ceviz getirmiş.A101 de oğlana oyuncak aldık su aldık 90tl ödedik.Otoparka 10tl verdik harcama 100tl. Harcamasiz günümüz yok

Off çok güzel şeyler getirmiş kesesine bereket 😍

Cedric1003 Cedric1003 nasıl oldun canım?Toparlandınmı biraz.
zerya271210 zerya271210 cok sevindim inş çıkmaz birsey.
pure hazel pure hazel afiyet olsun bayılırım iskendere😀
NarinNarin NarinNarin kızın cicilerini güle güle kullansın😘
@mutlu1988 sağol canım.Allah kimseye yaşatmasın cok korktuk cok şükür sağ sağlim atlattık göçük altında kalanlarda sağlıcakla tez vakitte kurtarılır inş🤲
tuce_tuce tuce_tuce senin kayınvalide nezaman geliyor😂

@mutlu1988 sağol canım.Allah kimseye yaşatmasın cok korktuk cok şükür sağ sağlim atlattık göçük altında kalanlarda sağlıcakla tez vakitte kurtarılır inş🤲
tuce_tuce tuce_tuce senin kayınvalide nezaman
Daha iyiyim canım aklım orda gözümü kapattıkça o görüntüler sesler geliyor . Kayinvalidenin gelmesi iyi oldu kafanız dağılır çocukla ilgilenir .

Pirinç unu yok mu tarifte tuce_tuce tuce_tuce sadece irmikle oluyor mu
Benim ilk yapmaya başladığım tarifte irmik ve pirinç unuyla yapıyordum . Sonra bebek pirinç pilavı yemeğe başladı pirinç çok faydalı değil malum . Bende farklı olsun diye pirinç ununu çıkartım kendim tarif yazdım . Arada pirinç unu ile yapıyorum ona irmik atmıyorum filan. Bende inek sütü almaya başlayınca bırakırım sanırım. Şuan ciddi iştahsız . Bu tarifi gece yatmadan yediriyorum ki aç uyumasın gönlüm rahat olsun diye

Evde çocuklarına bakanları varda ondandır öyle davranması bizimde kamera var telefon var evde öyle takip ediyorum karşı komşum çok iyi Allah razı olsun göremezsem kameradan telefona bakmazlarsa onu arıyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Amiinnn canm amiin🙏

tuce_tuce tuce_tuce senin kayınvalide nezaman geliyor😂
Ağız tadı ile yiyin Canım güzel günler geçirin 😍 valla bilmiyorum ki eşim sordu belli değil dediler 🙄

Günaydin kizlar. @boza ve @okyanus etiketleyebildim mi bilmiyorum ama cok gecmis olsun. Yazdiklarinizi uzulerek okudum. Allah bir daha yasatmasin. Cankusunannesi Cankusunannesi ne guzel.bir sey yapmissin,yasayan daha iyi anlar bunun ne . Benim de annem calisiyordu ve komsu teyzelerimiz sagolsin koruyup kollardi. Annem de surekli arardi ve surekli diken ustindeydi. Cok zor. Allah razi olsun senden
Ahh ahh bende çalışan anne cocuğuydum ve annem sağlık personeli olduğu için 3 vardiya çalışıyordu babamizi ben 2 aylik bebekken kaybetmisiz benden 2 yaş büyük abim var. biz ilk okula başlamadan büyümek zorunda kalan,evde 3 vardiya yanlız durmak zorunda kalan cocuklardik.geceleri annem gizlice başhemsiresinden gizli lavaboya bahçeye kantine deyip çıkıp taksiyle eve gelirdi bize bakardı takisiyi bekletip 15 dakika içinde gelip dönerdi hastaneye.şuraya yazacak okadar çok şeyim varki aslında annemiz mecburen çalışıyordu babamiz yoktu ama herkese hiç bakmadığı uğramadığı halde ablamin çocuklarına baktigim için calişamadim diyen bir teyzem vardı.Dayim baktı bize saçımı tarardı toplardı okula giderken dayım yemegimizi ısıtır yedirirdi.Birinci sınıfa ilk başladiğim gün velim 3.sınıfa giden abimdi herkes anne babasıyla gelmişti cocuklar agliyordu anne babalari ikna etmeye calisiyorlardi sınıfta sırada anne babalarıyla oturuyorlardı benim yanımdada okulun bir üst katında okuyan abim vardı.

Benim ilk yapmaya başladığım tarifte irmik ve pirinç unuyla yapıyordum . Sonra bebek pirinç pilavı yemeğe başladı pirinç çok faydalı değil malum . Bende farklı olsun diye pirinç ununu çıkartım kendim tarif yazdım . Arada pirinç unu ile yapıyorum ona irmik atmıyorum filan. Bende inek sütü almaya başlayınca bırakırım sanırım. Şuan ciddi iştahsız . Bu tarifi gece yatmadan yediriyorum ki aç uyumasın gönlüm rahat olsun diye
Biz genelde geç vakit kahvaltılık birşeyler atıştırıyoruz yemeği erken yediğimizden. O da bizimle atıştırır yada 1 tane muz yer yatar. Ama bu sıra değişti baya huysuzluğundan yiyemiyor. Sürekli bişeye kızıyor.

Ahh ahh bende çalışan anne cocuğuydum ve annem sağlık personeli olduğu için 3 vardiya çalışıyordu babamizi ben 2 aylik bebekken kaybetmisiz benden 2 yaş büyük abim var. biz ilk okula başlamadan büyümek zorunda kalan,evde 3 vardiya yanlız durmak zorunda kalan cocuklardik.geceleri annem gizlice başhemsiresinden gizli lavaboya bahçeye kantine deyip çıkıp taksiyle eve gelirdi bize bakardı takisiyi bekletip 15 dakika içinde gelip dönerdi hastaneye.şuraya yazacak okadar çok şeyim varki aslında annemiz mecburen çalışıyordu babamiz yoktu ama herkese hiç bakmadığı uğramadığı halde ablamin çocuklarına baktigim için calişamadim diyen bir teyzem vardı.Dayim baktı bize saçımı tarardı toplardı okula giderken dayım yemegimizi ısıtır yedirirdi.Birinci sınıfa ilk başladiğim gün velim 3.sınıfa giden abimdi herkes anne babasıyla gelmişti cocuklar agliyordu anne babalari ikna etmeye calisiyorlardi sınıfta sırada anne babalarıyla oturuyorlardı benim yanımdada okulun bir üst katında okuyan abim vardı.
Canım içimi parçaladı yazın
Annenin imtihanı büyük olmuş ama ne güzel cocuklar yetiştirmiş

Eşime iki gün önce dedim ki 3 çocuğa yetişebilmek için yemekleri dersleri temizlikleri oyunları gezmeleri sabahtan akşama kadar koşturuyoruz ya anne babası olmayan cocuklar ne yapıyor acaba 😢😢😢😢

İyice duygusalım bu günlerde Allah içimizi ferahlatsın güzel haberler alalım artık

Enkazdan çıkan anne 2 çocuğunu kaybetti 2 si yanında belki daha haberi bile yok 2 yavrusunu kaybettiğinden Allah dayanma gücü versin 🙏

Biz genelde geç vakit kahvaltılık birşeyler atıştırıyoruz yemeği erken yediğimizden. O da bizimle atıştırır yada 1 tane muz yer yatar. Ama bu sıra değişti baya huysuzluğundan yiyemiyor. Sürekli bişeye kızıyor.
Bizde de ciddi bir iştah sorunu var 1 Aydır önceden güzel yediğini şimdi anlıyorum

160 lira kızıma dis fırçası,pipetli suluk meyve suları için,kitap seti.
110 lira cennet hurması kurusu,çilek,elma kurusu,erişte
180 civarı market alisverisi

Yarında havlu alacağım internet üzerinden.Baska bir harcama uzun bı sure yapmam herhalde

160 lira kızıma dis fırçası,pipetli suluk meyve suları için,kitap seti.
110 lira cennet hurması kurusu,çilek,elma kurusu,erişte
180 civarı market alisverisi

Yarında havlu alacağım internet üzerinden.Baska bir harcama uzun bı sure yapmam herhalde

Merhaba ben kullanmadim ama jua markasindan memnunlardi chakranin markasiymis
Yada kasim aralik gibi english home cok iyi indirim yapiyor ben senelik alip hediyede goturuyorum

Merhaba ben kullanmadim ama jua markasindan memnunlardi chakranin markasiymis
Yada kasim aralik gibi english home cok iyi indirim yapiyor ben senelik alip hediyede goturuyorum
Çok teşekkür ederim önerin için.Mutlaka dikkate alacağım.English home yorumlarına bakmıştım.Juayi araştıracağım 😊

Çok duygulandım yazını okurken😔
Annen çok güçlü bir kadınmış sizide öyle yetiştirmiş ne mutlu annene 💖

Back
X