Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tövbe tövbe 🤣🤣 bu kadar da olmaz hahaha gelmeyin o zaman de sende
He dedi eşi. Gelmeyin zorunlu değilsiniz doğuma gelin dedi yok illa gelcek bi yiyip icio gidecek. Oğlum.beni istemiyor dedi gerçi önce sen beni istemiyorsun dedi bende dedim herkesle görüşüyorsunuz ayrıca oğlun istemiyor otobüslerde sürünmesinler kalsınlar evde diyor dedim🤣 eşim daha önceden demisti🤣🤣🤣
Gelirken de baskasiyla geleceklerdi🤔

Evet köy yumurtası aliyoruz 2 lira olmuş o da.
Gelirken almıştık uzin dönüşü 1.25ten. bitti . Yumurta peynir yoğurt et hiç dayanmıyor bizim evde
Bende 1.25 ten alıyordum şimdi kaç oldu birazdan sipariş verirken Sorayım🙄 yumurta peynir yoğurt bizde de çok sık bitiyor haftada 4 kg yoğurt yiyoruz bebek 1 aydır çok az yoğurt yiyor 😣 önceden ne güzel yerdi Kayseri dönüşü yoğurt yeme olayı bitti

Ne olacak bu pahalilik kızlar.
3 güne bir alışverişlere çıksam dahi üç güne bir fiyatlar değişiyor yükseliyor.
Her şey çok pahalı.
Bir başlik açmışlardi bdvde pahalılıkla ilgili.
Herkes pahaliliktan çok şikayetçi.
( Tabii bir de şükürcú grup var onları geçiyorum. Şaka gibiler. her öğün makarna yemeye ,birikmiş Ev kirasını ödeyememeye şükür ediyorlar)
Ben çift maaşla Türkiye şartlarında güzel bir gelirle zorlanıyorum.

Her şey çok pahalı.
( Tabii bir de şükürcú grup var onları geçiyorum. Şaka gibiler. her öğün makarna yemeye ,birikmiş Ev kirasını ödeyememeye şükür ediyorlar)
Ama sıkıntı bende değil. Ben kendimi savurgan görmüyorum artık ,,degilim çünkü. Ben evime girmesi gereken temel besin maddelerini alıyorum. Millete lüks geliyor . Makarna 3 liraya maloluyor bize diye beni eleştirdiler. Ben tavuklu yapınca mantarlı yapınca lüks tüketim oluyormuş. Kuru kuru yiyip şükür edecekmişim😡

Her şey çok pahalı.

Ama sıkıntı bende değil. Ben kendimi savurgan görmüyorum artık ,,degilim çünkü. Ben evime girmesi gereken temel besin maddelerini alıyorum. Millete lüks geliyor . Makarna 3 liraya maloluyor bize diye beni eleştirdiler. Ben tavuklu yapınca mantarlı yapınca lüks tüketim oluyormuş. Kuru kuru yiyip şükür edecekmişim😡
Kesinikle eskiden aylık alışveriş yapardım bir ay dolu dolu yaşardım şimdi....

Yağ desem atıyorum 5 kg 1 ay yetmiyor o benim sorunumdur ama herşey gramajı az ama.pahali ve yetmiyorrr😔 hergun markete çıksan çıkılır o derece

😳😳😳 ne lüksü yaaaa allah aşkına daha valla sıka sıka yapıyoruz yuhhh

Bu ayakkabıyı birkaç gün evvel 140 TL ye aldık

Eklentiler

• 13D29DAA-E738-4341-A04E-F399E69A456D.webp
    13D29DAA-E738-4341-A04E-F399E69A456D.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 125
Kayınvalidede uyku apnesi var cihaz kullanıyor gece maske takıyor.Cocuk korkuyor odaya girmeye bende erken gidecegım kadın 12 de kalkıyor ona canım sıkıldı çocuğa tembihledim kalkınca seslen kaldır diye eşimle konuşacağım ben gitmeden kaldıracağım olmazsa
Ama evde çocuk var 12 de nasıl kalksın😳 sabah kalkıp kahvaltı yapmalılar filan yAni 12 de kalkarsa gün yarılanmış olur

Herkese selamlar. Geçen ay 40 tl ye aldığım yağ daha dün 50 tl olmuş. Yumurta orta boy 20 tl. Peynir 60 tl kilosu. Benim annem et yemiyor o yüzden süt yoğurt yumurta yemeye dikkat ediyor. Eve 2 maas giriyor ev kendimizin buna rağmen maaşlar hep markete gidiyor.

Tünaydın herkese

Kahvaltı yaptık oğlanla. Ortalığı toparladım bulaşık makinesi çalıştırdım.

Banyoyu temizledim. Yıkanmış çamaşırlar vardı onları katladım yerleştirdim.

Artık sağlam bir temizlik yapmam lazım evde. Birkaç günümü derin temizliğe ayıracağım.

Herşey ama herşey çok pahalı. Ne olacak böyle hiç bilmiyorum. Beğenmediğimiz marketlerdeki ürünler bile ateş pahası.

Düzgün besleniyim kaliteli gıda tüketiyim dediğin zaman ayda çok rahat 3000 tl sadece gıdaya vermen lazım.

Bu arada iki gündür akşamları kombi yakıyoruz sabah kapatıyorum.

Bizim ev soğuk oluyor malesef.

Çocuk olmasa daha idare eder yakmazdım ama çocuk olunca mecbur yakıyorum
Bende üstelik kartlı:( gece 4 gibi kapatıyorum kızım üşüyor yoksa hastaneye vereceğime Allahım hastalık vermeisn zor

Back
X