Formül mamayı benim büyük oğlum almıyordu biberon da kesinlikle kabul etmiyordu ordan bunu acı bir şekilde tecrübe ettiğim için doğdu günden itibaren formül mama ve biberonu herkese rağmen vericem dedim hep iyikide vermişim.buyukte mama verme biberon verme seni emmez diye diye yediler beni sonuç 4 aylikken ise başladım 6 saat calisyorudum bu surede 2 kez emmeye getiriyordu eşim mecburen çünkü biberon veya mama almıyordu.birberon alsaydı enazindan sütumu sağardım yine veririlirdi doyardı.
Emme sorunumuzda hastalanınca başladı 2 ay önce şimdi uykuda ve aynı zamanda kafasını okşayarak Emziriyorum.Birde arabada bir şarkı var onu yüksek sesle açınca seyir halindeyken emzirebiliyorum.
En kötü ihtimalle sagip biberonla verebilirim diye moralimi bozmamaya çalışıyorum pek olmuyor ama.sik sık emmedigi için benimde sütüm bayagi azaldı onun için canm sıkılıyor.en kötü gece emiyor diye şükrediyorum doymak için değil ilaç için emse şükrediyorum yani.Ek gıdaya da 6 aylık başladık işte zamanı geldi doktorumuzda artık depoları 6 aydan sonra boşalıyor onun için ek gida ya başlıyoruz ve senden emdiği yinede vitamin depoları için yeterli değil diyor 6.ay sonrası için görüşü bu şekilde.bende kendimce işte güzel bir beslenme şekli olsun eksik veya yanlış yapmiyim diye endişe ediyorum.Birde ben bebekten dolayı laktoz diyeti yapıyorum dolayısıyle sütum çok kaliteli değil alması gerekenleri bebek benden alamıyor bebegede şuanda kalsiyum anlamında birşey veremiyoruz haliyle başka gıdalarla takviye olsun diye uğraşıyoruz.Kisacasi analık delilik işte