Evet malesef uyanıkken aç kaldığı oluyor Bazen.24 saatte 3 kez formül mama veriyorum mecburen.15 gündür de ek gıda rutini olusturdum tadim aşamasini bitirdim direkt öğun sekline soktum.az mı veriyorum bilmiyorum ama yazayım da sen ve diğer arkadaşlar da fikir verir hem.Sabah uyaniyor en son 3 saat once falan emzirmis oluyorum uyanınca formül mama veriyorum sonra tekrar bi yarım saat şekerleme yapıyoruz birlikte.diger uyanma tamamen uyanma kahvaltı saati bizimle birlikte masada yani ozamanda mesela bugün kendi yaptığım biskuviyle avakadoyu karıştırıp mama yaptım yanına 1 çay kaşığı ölçüsünde yumurta sarısı verdim ağzına, 1 çay kaşığıda pekmez yedirdim.(bulamaç şeklinde vermiyorum kahvaltıyı hepsini ayrı veriyorum)
Kahvaltı ve ögle arasında emzirdim yarim yamalak.
Öğlende buharda bal kabağı yaptım onu yedirdim sonra uyutup uykuda emzirdim uyanınca formül
mama verdim akşam 5.30 da sebze çorbası verdim 8 de formül mama verip 8.30 da uyutuyorum sonra 2-3 saat aralığında uykuda Emziriyorum.kabizlik sorunumuz var o yüzden Tahilli mama ve princ unu ve irmiği fazla kullanamıyorum.
Meyveleri genelde kahvaltı öğününde kullanıyorum.birde hipp Tahilli sütsüz kasik maması ve kendi yaptığım bisküvi ile hergun dönüşümlü kahvaltı maması hazirliyorum.genelde kahvaltıda elma,avakado,armut,muz,şeftali şeklinde hergun birinden sabah ki kahvalti mamasına katıyorum.yogurt peynir falan yasak oda isimi zorlaştırıyor.
Eline Ekmek, elma ,armut, salatalık ,havuç falan vermeye çok korkuyorum çok cesaretsizim eşim de benden beter cesaretsiz.