- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.741
Onur türlü yiyemiyorum bende sevmiyorumAaaaa teşekkür ederim yulafı rondodan geçirmek asla aklıma gelmemiştihemen şimdi yapıyorum ayyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onur türlü yiyemiyorum bende sevmiyorumAaaaa teşekkür ederim yulafı rondodan geçirmek asla aklıma gelmemiştihemen şimdi yapıyorum ayyy
Benimki büyüdü tabi ama bende yulaf ezmesini alıp rondodan geçirip(elemeden) 1 yemek kasigi eklerdim 1 yemek kasigi irmik 1 sb su çeyrek muz ya da yarım elma ya da yarım armut bir çay kaşığı pekmez ya da yarım çay kaşığı keçiboynuzu tozu koyuyordum koyu kıvamlı oluyor ve biraz fazla oluyordu ilk zamanlar birazını hemen geçiriyordum birazını kavanoza sıcakken koyup ters çevirip dışarıda 1 gün bekleyebilirsin ertesi gün de yer ve arada söylemeyi unuttum keciboynuzunu sıcakken koymuyoruz yoksa topak topak kalır soğumaya yakın ekle çok seviyordu oğlum dışarı çıkarken özellikle kurtarıcımdı
Sağol canım benim. Gösterdim sonuçlarıGünaydın zerya senden haber bekliyorum
Gelmiş geçmiş olsun cnmSağol canım benim. Gösterdim sonuçları
Genel olarak kalbiniz normal dedi ancak cihaz takılıyken bir gece saat 4 sularında uykudayken yani, birden bi nabız yükselmesi olmuş. Ortalama 75 lerde olan nabzım bir anda 232 olmuş. Uykuda olduğum için farkında olmamışım.
Buraya bir soru işaret koyuyorum dedi doktor. Acaba fenalaştığınız zamanlarda da bu olayı mı yaşadınız bu yüzden mi oldu diye bakıcaz dedi.
Bu tek başına ilaç kullanmayı gerektiren birşey değil ama sürekli hale gelirse o zaman bir ritm bozukluğundan bahsedebiliriz dedi.
Şuan ilaç vermiyorum ama tekrar o fenalaşma halini yaşarsanız hemen gelin dedi. Bir de 6 ay sonra tekrar holter takalım tekrar bakalım dedi.
Eğer yine bu şekilde yüksek ritm bozukluğu çıkarsa o zaman ilaç tedavisine başlayacağız dedi.
Panik atak olabilir miyim diye sordum . o çok başka bir konu dedi. Panik atak başlangıcı her insanda olabilir ama sizin bulgularınız çok uymuyor buna dedi.
Panik atakta sadece fenalaşma zamanında değil normal zamanda da devamlı bir endişe bir kaygı bozukluğu olurmuş. Acaba beynimde mi sorun var acaba kalbimde mi bişi var. Acaba yine atak yaşayacak mıyım gibi devamlı bir endişe hali olur sizde böyle birşey yok şuan dedi.
Yani küçük bir ritm bozukluğu yaşıyorum ama şuan tedavi gerektirecek bir durum değilmiş. 6 ay sonra tekrar holter takılıp bakılacak. O zamana kadar yine hastalanırsam hemen tekrar gideceğim.
Şimdilik durum buama genel olarak iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok şuan
Teşekkür ederim kahvecimGelmiş geçmiş olsun cnm![]()
çok sevindim umarım tekrarlamaz gelip geçmiştirSağol canım benim. Gösterdim sonuçları
Genel olarak kalbiniz normal dedi ancak cihaz takılıyken bir gece saat 4 sularında uykudayken yani, birden bi nabız yükselmesi olmuş. Ortalama 75 lerde olan nabzım bir anda 232 olmuş. Uykuda olduğum için farkında olmamışım.
Buraya bir soru işaret koyuyorum dedi doktor. Acaba fenalaştığınız zamanlarda da bu olayı mı yaşadınız bu yüzden mi oldu diye bakıcaz dedi.
Bu tek başına ilaç kullanmayı gerektiren birşey değil ama sürekli hale gelirse o zaman bir ritm bozukluğundan bahsedebiliriz dedi.
Şuan ilaç vermiyorum ama tekrar o fenalaşma halini yaşarsanız hemen gelin dedi. Bir de 6 ay sonra tekrar holter takalım tekrar bakalım dedi.
Eğer yine bu şekilde yüksek ritm bozukluğu çıkarsa o zaman ilaç tedavisine başlayacağız dedi.
Panik atak olabilir miyim diye sordum . o çok başka bir konu dedi. Panik atak başlangıcı her insanda olabilir ama sizin bulgularınız çok uymuyor buna dedi.
Panik atakta sadece fenalaşma zamanında değil normal zamanda da devamlı bir endişe bir kaygı bozukluğu olurmuş. Acaba beynimde mi sorun var acaba kalbimde mi bişi var. Acaba yine atak yaşayacak mıyım gibi devamlı bir endişe hali olur sizde böyle birşey yok şuan dedi.
Yani küçük bir ritm bozukluğu yaşıyorum ama şuan tedavi gerektirecek bir durum değilmiş. 6 ay sonra tekrar holter takılıp bakılacak. O zamana kadar yine hastalanırsam hemen tekrar gideceğim.
benimde alasım var ama çok pahalı
Geçmiş olsun tekrarlamaz inşSağol canım benim. Gösterdim sonuçları
Aman ne hoş yine adamlar yararlanıyor
Ay ben zaten yapıyordum bunu ama yulafı rondo yapmamıştım un şeklimde aklıma gelmemişti daha doğrusu. Öyle yapmayınca kıvam alması pek güzel olmadığı için elim yulafa gitmiyordu . Normalde 1 gün yulafla. 1 gün irmikli şeklinde yapıyorum gece için teşekkür ediyorumWauwwww çok hızlısın umarım severek yer![]()
Ah çok geçmiş olsun zeryam umarım yeniden yaşamazsın öpüyorumSağol canım benim. Gösterdim sonuçları
Fiyatı düşenlere bak dolar arttı ya cok ucuz olmaz artık.Ben cok menunum mont bot ayakkabılarından.Kar montum var içi polar katmanlı tam Doğuda giymelik hiç üşütmüyor.Bide cokkk uzun yıllar giyiliyor hakkını veriyor.benimde alasım var ama çok pahalı
Biz almayinca kocalar alıyor alalım kızbenimde alasım var ama çok pahalı
Senin kayınvalide de cok anlayışsız yazık sana da gel öyle arasında hemen yemek yapAman ne hoş yine adamlar yararlanıyorBenimde beğendiklerim var bakamadım ayrıntılı bugün sabah göreve gittim.Bakanlıgın hasarlı binalarını geziyoruz depremden etkilenenlere bakıyoruz yoğunuz.Eve geldim tarhana çorbası yaptım nohut ıslatmıştım o pişiyor çorba içtim şimdi mesaiye geri gidecegım.Aksamdan bulgur pilavım var cacık yaparım yeter.
Yapacaktımda dıyor nohutun hepsinimi yapacakmışım bilememiş.Ara sor dimi birsey demedim kendim hallediyorım.Cocugunda kahvaltı tabağı sütü duruyor birkaç lokma yemiş yemiyor dedi ben bir göründüm bitirdi hepsini.Çocuga dedim madem yemiyorsun sabah 7de kaldırıp yediririm sana uyuma.10da kalkmışlar.Kadın cekiyor uykuyuBiz almayinca kocalar alıyor alalım kız
Senin kayınvalide de cok anlayışsız yazık sana da gel öyle arasında hemen yemek yap
Ne hos benimki de aynı iyiki uzağım![]()
Ne demek bende ilk yulaf etmesiyle yaptım hiç olmadı sonra aklıma rondo geldi hep öyle devam ettim hatta tüm paketi bir kerede oturup rondodan çekip büyük kavanoza koyup dolapta saklıyordum ihtiyaç oldukça alıp yapıyordum pratik oluyor öyle deAy ben zaten yapıyordum bunu ama yulafı rondo yapmamıştım un şeklimde aklıma gelmemişti daha doğrusu. Öyle yapmayınca kıvam alması pek güzel olmadığı için elim yulafa gitmiyordu . Normalde 1 gün yulafla. 1 gün irmikli şeklinde yapıyorum gece için teşekkür ediyorum![]()
Senin sabah msjını okuyunca bende hemen öyle yaptım 1 paketi gelirdim rondodanNe demek bende ilk yulaf etmesiyle yaptım hiç olmadı sonra aklıma rondo geldi hep öyle devam ettim hatta tüm paketi bir kerede oturup rondodan çekip büyük kavanoza koyup dolapta saklıyordum ihtiyaç oldukça alıp yapıyordum pratik oluyor öyle de
SüpersinSenin sabah msjını okuyunca bende hemen öyle yaptım 1 paketi gelirdim rondodan![]()