Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkür ederim alya hoşgeldin🤗
Evet ya ilk hamileliğimde bende çok leblebi yemiştim onu unuttum aldırayım eşime
Sen nasılsın kızın nasıl
Büyümüştür kocaman olmuştur😍
Büyüdü çok şükür zaman bulup giremiyorum 7.aya girdik çok hareketli bir çocuk.11de öğrenmiştik cinsiyeti her anı çok heyecanlı çocukların.inş bir an önce biter bulantıların.bu da benim minnoşum

Eklentiler

• 20201103_190030.webp
    20201103_190030.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 177
Büyüdü çok şükür zaman bulup giremiyorum 7.aya girdik çok hareketli bir çocuk.11de öğrenmiştik cinsiyeti her anı çok heyecanlı çocukların.inş bir an önce biter bulantıların.bu da benim minnoşum
Ayyy maşallah allah nazarlardan korusun 🧿
Çok tatlı ve güzel bir kız😍
Allah uzun ömürler versin şansı bahtı güzel olsun 🥰

Canım ek besin bizimde iyiydi şimdi çok dönüyor zorla yiyor dayım kehribar kolye getirdi 1 haftadır iyi dişe etki ediyor diyolar ondanmıdır bilmiyorum yemesi düzeldi.birde bimden boyama önlüğü aldım ek besine gecmeden çok işime yaradı çıkarınca leke falan yok sinir oluyorum lekelenince yıkaması kurumasıda pratik

Eklentiler

• 20201105_134031.webp
    20201105_134031.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 168
maşallah çok güzel bir bebek şansı bahtı açık olsun

Maşallah canım 😍🧿 hareketli çocuğa yemek yedirmek daha zor yakında daha iyi anlayacaksın abi bebek mama sandalyesinde sürekli ayakta 🙄

eve gidip uyumak istiyorum ayak parmaklarım dondu resmen çok soguk ve petekler buz gibi normalde yanardı ekimin 15 nde diyorlar ee 20 gün geçti niye anmıyor en azından düşük ayarda yansın dedim kazanlara bakım yapılıyormuş dengesizler kış gelecek belli yap 1 ay önceden bakımı başka şeylere gelince yapıyorlar çok sinirliyim

Selam kızlar kv lerin odasını hazırladım . Bebeğe biraz çorba yedirdim şimdi uyuyor bende birşeyler atıştırıyorum uyanınca yoğurt filan denerim . Evi süpürüp sileceğim hava çok kötü 😳
Burası da öyle. Dün yıkayıp astım hala kurumadılar. Kurutma makinesi mi alsam ne yapsam bilmiyorum. Haftada kaç makine çalışıyor.

Burası da öyle. Dün yıkayıp astım hala kurumadılar. Kurutma makinesi mi alsam ne yapsam bilmiyorum. Haftada kaç makine çalışıyor.
Boza kızın nasıl iyi mi
Kışın büyük bir sorun haline geliyor çamaşır olayı 🥴
Bende genelde bir akşam çamaşırlıkta bekletiyorum sonra azar azar banyoda peteğin üzerinde kurutuyorum
Diğer türlü çok uzun sürüyor kurumaları

Oyy maşallah Allah sağlıklı uzun ömür versin

Boza kızın nasıl iyi mi
Bende genelde bir akşam çamaşırlıkta bekletiyorum sonra azar azar banyoda peteğin üzerinde kurutuyorum
Kurutma al kendini ödüllendir😂2 çocuk anası olacaksın.Hatta söyle kayınvalide alsın Doğum hediyesi😂

Boza kızın nasıl iyi mi
İyi iyi çok şükür arkadaşım. Toparladı kalmadı bir seyi. Ama korkuttu bizi zilli.

Back
X