Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tesekkur ederim witch..
Kahve sevmem ama cayi azaltirim
Ztn c vit cinko d vit kombinasyonu kullaniyordum
Ne desem bilmiyorum hersey geride kalsin istiyorum
Iyiyim asil gecen hafta hizliymis boguk bi oksuruk var o kdr
Oyle iste iyiyim
Çok geçmiş olsun tekrar umarım,daha iyi olmuşsundur.
Hepsi geçecek
Kotu bir anı olarak kalacak

Çok geçmiş olsun tekrar umarım,daha iyi olmuşsundur.
Hepsi geçecek
Kotu bir anı olarak kalacak

Cok uykulu ve yanlizliktan bunalmis hissediyorum
Baska bir sikayetim yok cok sukur
Kan akisi ve cigerlerim saglam kalsin hepsi gecer be witch
Napalim kismet

Anca kendine alır kız o 😂
Meşhur lafı siz gençsiniz her şeyi yaparsınız ben yaşlıyım yapamam artık her türlü kolaylık bana lazım diyo😂
Benimkininde lafı herseyin zamanı var alınır😁gecen derin dondurucu alcam dedim benden önce aldı işin komik tarafı o kadar cok sey koymuyor kışlık.yeni eve tasındık hediye alıcam dedi sagolsun koridora yolluk alıcakmış esimin kuzeniyle secip fotoğraf atıcakmış aşmayın dedim ben istediğimi almıycaksam geri vites senin istediğin olsun ne zaman müsaitsen gidelim.anladımki onun gibi konuşunca anlıyor.gelip gidip çocuk zayıf diyo

Cok uykulu ve yanlizliktan bunalmis hissediyorum
Baska bir sikayetim yok cok sukur
Kan akisi ve cigerlerim saglam kalsin hepsi gecer be witch
Napalim kismet
Evet yalnızlık mahvediyor insanı çünkü yanında destek bekliyorsun.
Ayrıca ciğerler için söz veremem. Haftasonu acildeydim röntgen verildi sağ ciğerimde hasar kalmış zamanla düzelir insallah

Benimkininde lafı herseyin zamanı var alınır😁gecen derin dondurucu alcam dedim benden önce aldı işin komik tarafı o kadar cok sey koymuyor kışlık.yeni eve tasındık hediye alıcam dedi sagolsun koridora yolluk alıcakmış esimin kuzeniyle secip fotoğraf atıcakmış aşmayın dedim ben istediğimi almıycaksam geri vites senin istediğin olsun ne zaman müsaitsen gidelim.anladımki onun gibi konuşunca anlıyor.gelip gidip çocuk zayıf diyo
Bizimkiyle aynı
Şeyleri diyor
Eşya alınır önemli değil huzur olsun
Huzurla derin dondurucu un duduklunun ne alakası varsa artik

Ben su aralar toplamaktan vazgectim saatlerce ugrasiyorum hop 5 dakikaya ayni. Oglan ev yapiyor kiz da bozuyor, ev halki uyuyor, birazdan kalkarlar. Teyzem katmer gondermisti son parcasini cikardim buzluktan, kahvaltida yenir.

Eklentiler

• 09CAF11E-9F89-495A-86BB-B86124F51039.webp
    09CAF11E-9F89-495A-86BB-B86124F51039.webp
    73 KB · Görüntüleme: 84
Back
X