Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şöyle süslü püslú iç ferahlatıcı bı defter olunca daha çok motive ediyor 🤭
Int da bir hesao takip.ediyorum
Biliyorsundur belki, isim vermemde bir sakonca var mi bilmiyorim.ama umarim.yoktur. bizevdeyokuz hesabinin ait oldugu cift bir ajanda cikarmis..ona baktim. Hosuma.gitti.ama.dusunucem.biraz almayi

Eve yeni gelebildim dışarda işlerim vardı. Öyle trafik varki .
Kardeşim kısır yapalım dedi.menumuz belli oldu.

2021 hedefleri yazacağım bu arada. Yazdırmak isteyen olursa...
Bizim işler karışık yine Pure, ama $5000 diyeyim, oyle koyalım hayırlısı olsun😅

Mrb hanımlar, mrb püre. Sayfayı yaklaşık 4 yıldır takip ediyorum her konuda fikir sahibiyim. Yazmak için doğru zamanın bugün olduğunu hissettim. Kendimden bahsedeyim. Öğretmenim, 9 yıllık evli, bir çocuk sahibiyim. Bu süreçte arabamızı aldık ev kredimizin de 2 yılı kaldı. Kendimce birikim ve tasarruf tedbirlerim var kısmet olursa paylaşırım burada. Umarım hikayem uzun soluklu olur 🙏
Hoşgeldiniz, birikimleriniz bereketli olsun...

H.buldum canım tanıştırayım kendimi. Evliyim bitane 17 aylık piremsesim var. Arkeologum çalışıyorum .
Hoşgeldin Elif,
Ayyy benim arkeolojiye çok ilgim var durup durup 3. Universite arkeoloji mi okusam diye düşünüyorum. Burda da hic arkeolog görmemiştim cok mutlu olsum su an 😍 arada sirada neler yaptığından bahset bize😁

Hoşgeldin Elif,
Ayyy benim arkeolojiye çok ilgim var durup durup 3. Universite arkeoloji mi okusam diye düşünüyorum. Burda da hic arkeolog görmemiştim cok mutlu olsum su an 😍 arada sirada neler yaptığından bahset bize😁
Üniversitede yurttan arkadaşım arkeoloji okuyordu.
Birgün araziye çıktık dedi. Ve prof hocaları kirli çamaşırlarını bunlara yikatmis. Aklıma geldi gülümsetti gece vakti🤭
Evet bende hep merak ederim neler yaptıklarıni..

Selam kızlar,
Neler olmuş ya oyle, ben de pek bir şey anlamadım ama bazı şeyler özelden yazışma kulisleriyle kurulduğu gibi ayni şekilde yıkılmış. Ben kac yıldır burda beraber takilan insanlarin bu başlıktan hicbir sey olmamış gibi çekip gitmelerine cok şaşırmıştım, güncel yaşananlara daha da şaşırdım. Yalnız cok cabuk oldu. Neyse mevzu orada kalsın.

Neyse Pure un tutumuna bayılıyorum, bu mevzuyu hic buraya tasımamış, çok cool😁 kendisinin seviyeli durusunu hep takdir etmişimdir zaten.

Üniversitede yurttan arkadaşım arkeoloji okuyordu.
Birgün araziye çıktık dedi. Ve prof hocaları kirli çamaşırlarını bunlara yikatmis. Aklıma geldi gülümsetti gece vakti🤭
Evet bende hep merak ederim neler yaptıklarıni..
Yaaaaa öyle mi... benim aklima da hep arazide ellerinde fircayla hassas hassas çalışan insanlar geliyor. Bi de Pure o sit alanlari falan bana cok mistik geliyor ya😄 neyse Atiyeye baglamayayim burda😂

Selam kızlar,
Neler olmuş ya oyle, ben de pek bir şey anlamadım ama bazı şeyler özelden yazışma kulisleriyle kurulduğu gibi ayni şekilde yıkılmış. Ben kac yıldır burda beraber takilan insanlarin bu başlıktan hicbir sey olmamış gibi çekip gitmelerine cok şaşırmıştım, güncel yaşananlara daha da şaşırdım. Yalnız cok cabuk oldu. Neyse mevzu orada kalsın.

Neyse Pure un tutumuna bayılıyorum, bu mevzuyu hic buraya tasımamış, çok cool😁 kendisinin seviyeli durusunu hep takdir etmişimdir zaten.
Gecenin köründe ayaktayım bebiş uyandı canım👻🍼🍼🍼🍼..
Orda akşam oluyordur

Gecenin köründe ayaktayım bebiş uyandı canım👻🍼🍼🍼🍼..
Orda akşam oluyordur
Ben de diyorum kim var forumda bu saatte😄 burda saat aksam 9 a geliyor daha canım. Ben de kizimi uyuttum, telefonu elime aldım.

Offf bunların uyanmalari ne zaman bitecek ya benimki de en az iki üç kere uyanıyor. Koca kiz oldu🙄

Yaaaaa öyle mi... benim aklima da hep arazide ellerinde fircayla hassas hassas çalışan insanlar geliyor. Bi de Pure o sit alanlari falan bana cok mistik geliyor ya😄 neyse Atiyeye baglamayayim burda😂
Benim akllima da türk yapımı bı korku filmi var Mardin'de geçen adı akmima gelmedi o geliyor😁😁😁
Ayyy gece gece😱😱😱

Benim akllima da türk yapımı bı korku filmi var Mardin'de geçen adı akmima gelmedi o geliyor😁😁😁
Ayyy gece gece😱😱😱
Ayyy dur ben onu hatırlıyorum eski di mi? Lisedeyken sinemada izlemiştim gunlerce uyuyamadım. Ipek tuzcuoglu mu oynuyordu? Ya da ben yanlış mi hatırlıyorum.

Bu arada biz haftasonu harcama yapmadık sanırım. Black Friday de verdigimiz siparisler daha yeni geldi bitti.

Robot süpürgeyi denedik, memnun kaldık. Daha tam supuremedi birbirimize alışamadık, esim evhamli biraz surekli pesinde dolandı falan ama yine de kat kat rahat.

Yemek yapmadim haftasonundan kalanlari bitirdik. Yarina hicbir sey yok bakalım ne yapacağım 🙄

Back
X