Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaza ucretsiz izin dönüşü alacağım ilk şey olucak.Simdi evdeyim diye hallediyorum ama çalışırken uğraşamam,süpürge de neymiş 😅Marka modeliniz ne sizin süpürgenizin?

Çok sağol canım 😍 Bu arada yaklaşan atagimiz var.Allah kolaylık versin 😬
Öyle miiii😅 gerci biz hic ataktan cikmiyoruz gibi hissediyorum ben😅

selam ben ve eşim çalışmıyoruz. kısa çalışma ödeneliği alıyoruz 9 aydır. 3372 tl para giriyor her ay eve. bunun 1500 tl si ev kirası ve faturalar derken 2000 tl gidiyor. 1372 kalıyor ailelerimiz de yardım etse geçinemiyoruz. arabamızı sattık borçlardan dolayı.
Allah yardımcınız olsun 🙏

Günaydın herkese. Bu saate kadar kahvaltı yapabildik sadece. Oğlanda sağolsun gün doğarken uyanıyor. Pandemi başladığından beri eşimde evden çalışıyor. Başlarda iyidi ama artık kendime ait bir alanım, zamanım kalmamış gibi. Küçük şeylere bile patlar oldum artık. Hastalığı atlatsak bile psikolojik olarak yara alacağız sanırım bu dönemde.
Ben de eşim duzenli ise giderken gunlerimin daha planlı ve verimli oldugunu düşünüyorum. Bu şekilde ortada kalıyor bi tuhaf.

Merhabalar, uyandık kahvaltı yaptık eşim işe gitti, öğleden sonra markete gidecek baya eksik var epeyce tutar.

Hava yağmurlu kızımla evdeyiz. Yemek düşünmedim, yemek konusunda hic isyegim yok bu aralar bıkkınlık geldi. Kizimin corbasi var icim rahat. Aksama da ayarlarız bir şeyler.

Bu sene yılbaşı sezonu cok sönük geçiyor haliyle. Normalde cok guzel hareketli olurdu, guzel indirimler olur alisverise gidilirdi, herkes bahcesini evini suslerdi, sıkıca giyinip sokaklara cikilirdi. Doğru duzgun susleme yok, sokakta insan yok.

Kızlar. Biliyorsunuz siz meseleyi . Çok aminnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲 bir aksilik olmaz Allah sağlık sıhhat verirse..
Şuan sadece arsası var. Birikime devam🐝📒
20201212_201208.webp

Kızlar. Biliyorsunuz siz meseleyi . Çok aminnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲 bir aksilik olmaz Allah sağlık sıhhat verirse..
Şuan sadece arsası var. Birikime devam🐝📒
Eki Görüntüle 2738503
Çok güzelmiş inş en kısa sürede hayallerine kavuşursun püre. Ben de istiyordum biliyorsun ama evin resmini görünce aydınlanma yaşadım. Böyle bir ev alsak eşimin ailesi üst kata taşınıp birlikte yaşamayı teklif eder kesin😞 sessizce hayallerimi uzaklaştırdım. 🤐

Çok güzelmiş inş en kısa sürede hayallerine kavuşursun püre. Ben de istiyordum biliyorsun ama evin resmini görünce aydınlanma yaşadım. Böyle bir ev alsak eşimin ailesi üst kata taşınıp birlikte yaşamayı teklif eder kesin😞 sessizce hayallerimi uzaklaştırdım. 🤐
Ay yok uzak olsun herkes.

selam ben ve eşim çalışmıyoruz. kısa çalışma ödeneliği alıyoruz 9 aydır. 3372 tl para giriyor her ay eve. bunun 1500 tl si ev kirası ve faturalar derken 2000 tl gidiyor. 1372 kalıyor ailelerimiz de yardım etse geçinemiyoruz. arabamızı sattık borçlardan dolayı.
Allah yardımcınız olsun umarım en kısa sürede tam maaşlı günlere dönersiniz. Çocuk var mı?

Allah yardımcınız olsun. Herkesin hayatında bir dönem böyle zor zamanlar oluyor sonrasında daha güzel kapılar açılıyor. Sizin içinde öyle olur inş. İlk evlendiğimiz yıllarda eşim arkadaşı için kredi çekmişti bizim kendi kredimizde vardı. Arkadası 2.aydan sonra ödemeyi bıraktı ve neredeyse maasımızın dörte biri ile geçinmek zorunda kaldık. Evde kiraydı o zamanlar. Ailere de söyleyemedik. Doğalgazı birkaç saat yakardık sadece. Hepsi geldi geçti zamanla malk mülk sahibi bile olduk.

Selam kızlar bir türlü gelemedim. Eşim görevden geldi. 2 haftalık bir gorevdi.
Onunla ilgilendim. Yemek yap tatlı yap ev işi yap derken..
Biraz gezdik. Dışarda takıldık yemek yedik vs.
Hedeflere beni de ekle lütfen pure hazel pure hazel .
2021 de 12 çeyrek altın planlıyorum. Eşimden habersiz.
Lazım olunca çıkarırım.

Selam kızlar bir türlü gelemedim. Eşim görevden geldi. 2 haftalık bir gorevdi.
Onunla ilgilendim. Yemek yap tatlı yap ev işi yap derken..
Biraz gezdik. Dışarda takıldık yemek yedik vs.
Hedeflere beni de ekle lütfen pure hazel pure hazel .
2021 de 12 çeyrek altın planlıyorum. Eşimden habersiz.
Lazım olunca çıkarırım.
Hoşgeldin canım.
Biraz kendinden bahseder misin

Xiaomi mi vacum canim benimki
Teşekkür ederim 😊
Öyle miiii😅 gerci biz hic ataktan cikmiyoruz gibi hissediyorum ben😅
Orası öyle sahiden😯 İstediği bir şey olmayınca hemen zir zir aglamacalar,gün boyu koltuk tepesinden toplamacalar derken uykuya direnişle su ara sabrım oldukça sinaniyor 😏

0 harcama bugun.Kizimi uyutmakta baya zorlandım.Neyse ki kazanan ben oldum da yeni bir diziye baslayabildik, eğlendim.Siradaki hedefim gece lütfen ikiden fazla uyanmasın,amin 😅

Güzel geceleriniz olsun 💝

Teşekkür ederim 😊

Orası öyle sahiden😯 İstediği bir şey olmayınca hemen zir zir aglamacalar,gün boyu koltuk tepesinden toplamacalar derken uykuya direnişle su ara sabrım oldukça sinaniyor 😏

0 harcama bugun.Kizimi uyutmakta baya zorlandım.Neyse ki kazanan ben oldum da yeni bir diziye baslayabildik, eğlendim.Siradaki hedefim gece lütfen ikiden fazla uyanmasın,amin 😅

Güzel geceleriniz olsun 💝
Ayyyy aynısı bende de var. Mutfak çöpünü karıştırmayı huy edindi. ben de kapağın kilidini kapattım baya hüngür hüngür ağladı uzattı da uzattı 🤦‍♀️ uykularına da cok zor yattı ve gündüz sadece yarim saat uyudu 🤦‍♀️
Gece 12 den itibaren uyanmaya başlıyor o yuzden ben de erkenden yatmak zorunda kaliyorum yoksa hic uykumu alamıyorum.

Hangi diziye başladınız?

Pazar gunaydinimi simdiden dileyeyim ben🙃

Esim markete gitt baya kapsamli alışveriş yapmış $150 ödemiş. Steak almış gelince onu pişirdi, ben de salata yaptım.

Kizim 1 yaşından sonra vejetaryen olmaya karar verdi galiba. Yumurta, et, tavuk, balik yemiyor. Corbasina iyice parçalayıp saklarsam ancak öyle. Oysa daha kucukken hepsinin tadına bakardi. Avokado yerdi şimdi ağzına sürmüyor. Babası oyunla birkac lokma et yedirdi o kadar. Domates salatalik ekmekle karnını doyurdu.

Back
X