- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #83.601
Allah ödeme kolaylığı veriyor bir şekilde canımaminn ınsAllah canım cümlemizin Allah yardımcısı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ödeme kolaylığı veriyor bir şekilde canımaminn ınsAllah canım cümlemizin Allah yardımcısı olsun
Aylık taksitleriniz fazla sanırım sağlıkla ödeyin inş. Biz çektiğimizde maasım kadardı ödememiz ama birkaç yıldır bölgede kiralar kredimizden daha yüksek. Ev kısa sürede kendini ödemiş oldu.selam kızlar nasılsınız ben de bugun oturdun borcları hesapladım yazdıklarınızı görünce size de yazmak ıstedım
ev kredisini temmuzda cektik toplam borc 489300 müş . suan 440631e ınmıs 6 ayda.yıne esek yüküyle borc var ama epey ödemiş sevındım.
kredi kartlarımız da toplam 11bin toplam borcumuz. ınsAllah yeni yıl hedefim borclarımızı azaltmak
Sağol canım.Bereketli olsun canım.
Eşim geçenlerde bir sohbet sırasında tayin yerimiz memlekete yakın olsun derdim yok artık dedi. Ailesinin yanlışlarını kendisi de fark etti.
Sağol canım seninde bereketli olsun birikiminMerhaba kizlar . Bugun maas gunu. Maasimla 10.5 gram bilezik ve 10 euro aldim. Aralik ayi birikimini de yapmis olarak bu yili tamamliyorum. Yeni sene hepimize saglik ve bol birikimler getirsin insaallah.
A Alya_sura88 yeni isin hayirli olsun bol bereketli birikimlerin olsun
Suveybe13 altinlarin bereketli olsun.
Ben kullanıyorum. Kendimi frenlemeyi öğrendiğim için bı sıkıntı olmuyorKredi kartını keseli tam bir sene olmuş internet alışverişi için tamamen kapatmamıştık sadece kesmiştim.ama bir şey alınacağında elimdeki nakit gidiyor hep sanırım ilerleyen günlerde tekrardan bir kredi kartımız olacak.
Taksit açısından ya da büyük meblağda bir şey alınacağı zaman kredi kartı avantajlı oluyor.Kredi kartını keseli tam bir sene olmuş internet alışverişi için tamamen kapatmamıştık sadece kesmiştim.ama bir şey alınacağında elimdeki nakit gidiyor hep sanırım ilerleyen günlerde tekrardan bir kredi kartımız olacak.
aminn ınsAllah. evet hem ıhtıyac hem konut cektıgımız için kredımız epey yuksek.ara ödeme yaptık bı kerede 10bin. biz kendımız oturuyoruz kiradaydık öncesınde. sizin de kıranın karsılaması cok ıyı olmusAylık taksitleriniz fazla sanırım sağlıkla ödeyin inş. Biz çektiğimizde maasım kadardı ödememiz ama birkaç yıldır bölgede kiralar kredimizden daha yüksek. Ev kısa sürede kendini ödemiş oldu.
Ne güzel ya hem alıyorsunuz hem de takıyosunuz. :)Aralik ayi birikimim![]()
Çok güzelmiş sağlıkla kullanın. Normalde altın kullanmayı sevmem ama bu aralar ben de bilezik almak istiyorum. Kaburga bilezik modelini beğendim ama günlük hayatta şık durur mu bilemedim.Aralik ayi birikimim![]()
Ben markete gidince moralim bozuluyor. Insan gibi yasamak insan gibi beslenmek bu ulkede luks olmus. Dengeli beslenebiliyorsak cocuklarimiza saglikli seyler yedirebiliyorsak ne ala bizden zengini yok bilinci oturdu artik hepimizde. Tatil, hobi teknoloji dunyasindaki gelismeler bu kavramlar git gide ulasilmaz oluyorAz önce markete gittim neredeyse hiçbir şey almadım ama 60 tl tuttu. Nasıl geçineceğiz