Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok güzelmiş sağlıkla kullanın. Normalde altın kullanmayı sevmem ama bu aralar ben de bilezik almak istiyorum. Kaburga bilezik modelini beğendim ama günlük hayatta şık durur mu bilemedim.
3 yildir günlük kullandıgım kaburga model bilezigim var. Cok severek kulaniyorum ama cok kalin model degil benimki

Selam güzeller..
Aralık maaşı geldi baya düşmüş canı sağolsun 😁
Uzun zamandır uğramıyorum bu konuya, nihayet 2020 bitiyor tonla borcumuzun biteceği sene 2021. Mayıs haziran temmuz ağustos kademeli bitecek nasipse.
Yeni borçtan öyle korkuyorum ki 😄😄
Ben de gönlümce harcarım birikim yaparım sevdiklerime hediyeler alırım tatile giderim di mi ne dersiniz.. 🤲🏻

Aralik ayi birikimim😍

Hayirli olsun aynisi bende var cok seviyorum
Bende son gelismelerden sonra hesabi bosaltip fiziki altin alicam
Ztn sebep ariyordum
Ama bir kac gun bekleyecegim kucuk bir hesapla 80 tl puan kazanacagim

A Alya_sura88 cok sevindim yeni isin hayirli olsun pandemi patladiginda son 1 saatim kalmisti hala muzikleri duydugumda icim urperiyor keske tekrar gidebilsem

Selam güzeller..
Aralık maaşı geldi baya düşmüş canı sağolsun 😁
Uzun zamandır uğramıyorum bu konuya, nihayet 2020 bitiyor tonla borcumuzun biteceği sene 2021. Mayıs haziran temmuz ağustos kademeli bitecek nasipse.
Yeni borçtan öyle korkuyorum ki 😄😄
Ben de gönlümce harcarım birikim yaparım sevdiklerime hediyeler alırım tatile giderim di mi ne dersiniz.. 🤲🏻
Wuuu seni tekrar görmek.
Nasılsın.
Bebiş nasıl iyi mi.
Az kalmış borçların bitmesine maşallah

Ayy işler bir türlü bitmedi. Bugün bir dersim vardı ebadan atamayi unutmuşum ☹️ yarın telafi yaparım.

Evi supurdum komple. Tuvalet banyo yıkandı.
Yarın öğlene nohut ve pilav kaldı. Yarın Akşama menüm balık salata kola..

Listemi hazırladım. Erkenden alışverişe çıkmamız lazım.

Hangi gelişmeler esila

Ay pardon eksik yazdim
Rapor durumu+vergi dilimi+fizik ucreti derken bizde ortalik karisti.
Dolap hesabiyla olusturdugum bir butce vardi cok degil ama kkya aktarip kart puanini kullanip hesaptaki para ile altin alacagim
Ztn biraz toplandikca altin aliyorum yakin zamanda yurtdisi ihtimalide yok dovizde kalmasin
Kopegin mamasi var benim almak istedigim birsey yok bari kk borcunu gorur harcama yapmam

Back
X