- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #83.681
Herkese günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım. Daha iyilerini alırsınız inşallah.Günaydın 4 tl ye simit aldım.
Birazdan arabamız satılacakson bi vedalaşma turu attım kendisiyle
sıfır harcamaya ben de nıyetlenıyorum hep mümkün olmuyor coğu zaman ayda bir yada ıkı gun o da belkiGünün harcaması 170 TL market
Önümüzdeki 2 gün için harcama yapmayı düşünmüyorum.
Toplam hedef 10 gün sıfır harcama bu ay için.
ıyıyım pure nası olayım okuyorum yazdıklarınızı arada ben de yazıyorum selam sabahım her zaman var size o nasıl sözkronikuykucu sen nasılsın hiç selam Sabah vermiyorsun. Görünüp kayboluyorsun
Allah ödeme kolaylığı versin canım. Düşük kredi fırsatını yakaladıysan çok şanslısın zaten. Bakalım bir daha düşer mi krediler. Ben de çok düşük faizden kullandım.ıyıyım pure nası olayım okuyorum yazdıklarınızı arada ben de yazıyorum selam sabahım her zaman var size o nasıl söz
oglum şükür 17 aylık oldu, annem bakıyor onla ugrasıyoruz ıs yerınde cıft maskeyle oturuyorum her gun pozıtıf bırılerı cıkıyor psıkolojım bozuldu artık dusunmekten. birikim bu aralar pek yok hatta hıc yok bıle denebılır. ev kredımız 5700tl
benden haberler böyle. sen nasılsın bebıs buyumustur
Evet çok şükür bu ay bir çeyrek aldım.Aylık birimini yazabilirsin motive ediyor.
Bu ay birikim yaptın mi
sagol canım bızım muteahhıt kredi sınırı getırmıstı vergıden dolayı e bızımde pesınat az o yuzden hem konut hem 2 ıhtıyac cektık. konutu 0.64 ıhtıyacı da 0.82den cektık. dosya masrafı vs bıze pahalıya patladı üç kredi ama evimiz konum olarak ıstedıgımız yerde olunca kacırmak ıstemedık bide tabi 0.64ü. ıhtıyaclar 5yıl.sonra kalan 5yıl taksıt 2400 e ınıyor rahat oderız ınsAllahAllah ödeme kolaylığı versin canım. Düşük kredi fırsatını yakaladıysan çok şanslısın zaten. Bakalım bir daha düşer mi krediler. Ben de çok düşük faizden kullandım.
Annenin bakması çok iyi kafan rahat bari.
Olsun çok uygundan çekmişsiniz her türlü kardasinizsagol canım bızım muteahhıt kredi sınırı getırmıstı vergıden dolayı e bızımde pesınat az o yuzden hem konut hem 2 ıhtıyac cektık. konutu 0.64 ıhtıyacı da 0.82den cektık. dosya masrafı vs bıze pahalıya patladı üç kredi ama evimiz konum olarak ıstedıgımız yerde olunca kacırmak ıstemedık bide tabi 0.64ü. ıhtıyaclar 5yıl.sonra kalan 5yıl taksıt 2400 e ınıyor rahat oderız ınsAllah
cok sukur annem bakıyor kafam rahat ama lanet vırus yuzunden korkuyorum esım de ben de calısıyoruz bulastırırız dıye aklım gıdıyor.
ınsAllah cnım bindik bi elameteOlsun çok uygundan çekmişsiniz her türlü kardasiniz![]()
İnşallah canım.ınsAllah cnım bindik bi elametebenım de senın gıbı mustakil ev hayalim var daha evın 6.taksıtındeyız sımdıden o evın hayalını kuruyorum nasıp olursa kredı bıtınce satıp oyle bı ev yaptırmayı dusunuyoruz
İnşallah canım.ınsAllah cnım bindik bi elametebenım de senın gıbı mustakil ev hayalim var daha evın 6.taksıtındeyız sımdıden o evın hayalını kuruyorum nasıp olursa kredı bıtınce satıp oyle bı ev yaptırmayı dusunuyoruz
arsa yok suanda ama babamın bi miras durumu var daha henuz gercklesen bıse yok.muhtemelen bi 5sene ıcınde olur dıye dusunuyoruz tahmınlere gore uygun fıyatlı evlere gore 3daıre dusebılırmıs babamın da evı yok 2 kardesız eger borclarından fırsat kalırsa bıze de daıreler duser umarımİnşallah canım.
Çok iyi fikir elinizde toplu para olmuş olur evi satınca. Ayrıca kira olayı da yok şimdi.
Arsa var mı?