- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.978
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #84.081
Minnosumun arka dişleri çıktı morarmış
atlattı en azından yavrucuğum. Biraz rahatlar inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolata sosu kakao gibimi ekledin canım?tarif verirmisin bende çikolatalı kek çok severimGünaydın
Bugün kısırlı bir şeyler yapayım diyorum bakalım
Akşamki yaptığım kek çok güzel oldu.havuca gerek yok ama cevizli ve çikolata soslu(toz hali) harika.
Evet canım kakaolu kek gibi kuru olmadı daha lezzetli oldu.ekstra kakao koymadım.klasik kek tarifinin içine bir paket çikolata sos ve ceviz koydum.Çikolata sosu kakao gibimi ekledin canım?tarif verirmisin bende çikolatalı kek çok severim![]()
İyidir arada girip okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor birikim de yok şu aralar bol bol harcama var. Sen nasılsın?sirkencubin nasilsin
Bende de aynı canım iş güç çocuklar ..İyidir arada girip okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor birikim de yok şu aralar bol bol harcama var. Sen nasılsın?
Güya evden çalışıyorum imza evrak işleri olduğunda ofise geçiyorum ama zaman evde çok daha hızlı geçiyor.Bende de aynı canım iş güç çocuklar ..
Pek zamanım kalmıyor
borç benım göbek adım olduKızlar döviz bozduracaktık ya vazgeçtik çok düştü zaten. Şubat ayı zamlı olucak zaten bir iki ay içinde rahatça kapatabilirz borcu.
Borç diyince aklıma sen geliyorsunkronikuykucu
![]()