Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar podcast dinleyen var mi varsa önerisi olan var mi?
Birde pure bir ogretmen olarak sence sesli kitap dinlemekle kendin okumak arasinda ne gibi fark olur yani kazanimlari ayni olur mu sence. Kitap okumuyorum ne zamandan beri böyle dinlesem faydali mi olur yoksa normal kitap mi okumali?

Kizlar podcast dinleyen var mi varsa önerisi olan var mi?
Birde pure bir ogretmen olarak sence sesli kitap dinlemekle kendin okumak arasinda ne gibi fark olur yani kazanimlari ayni olur mu sence. Kitap okumuyorum ne zamandan beri böyle dinlesem faydali mi olur yoksa normal kitap mi okumali?
Canım ben okuyorum kitaptan. Dinlemedim hiç. Ama şu yoğun iş yaşamında metroda tramvayda iken dinleyen arkadaşlar var. Kitap okurken düşünerek sindire sindire okumayı seviyorum 😊 not aldığım altını cizdigim yerler oluyor

Canım ben okuyorum kitaptan. Dinlemedim hiç. Ama şu yoğun iş yaşamında metroda tramvayda iken dinleyen arkadaşlar var. Kitap okurken düşünerek sindire sindire okumayı seviyorum 😊 not aldığım altını cizdigim yerler oluyor
Himm anladım pure saol. Bizim evle is yeri yakin zaten okumak daha mantikli o zaman.

Bende bugun kendime 3 kitap aldim insan ne ile yasar, kürk mantolu madonna, bir çift yurek. Ayda kac kitap okuyorsun. Cok uzun zamandır hic kitap okumuyorum. Bu yüzden ayda 1 kitap bile benim icin muhteşem sanirim. Ama bunin icin de bi bütçe ayirmak lazim. Kütüphaneler açık mi bu donem. Zira alip alip birilerine vermektense okuyup tekrar kutuphaneye birakmak istiyorum.

Eklentiler

• kupe.webp
    kupe.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 96
İyi akşamlar kızlar
Yemek yedik mutfağı toplayıp çayı koyduk
Görümcem bize salamura yaprak ve kurutulmuş fasulye getirmiş sağolsun
Yarınki menüyü belirledik şimdiden
Zeytin yağlı yaprak sarması
Bu akşamdan da yemekler artı
Oğlumu uyutuyorum.
Sonra keyif moduna geçiceğim:)

Bende bugun kendime 3 kitap aldim insan ne ile yasar, kürk mantolu madonna, bir çift yurek. Ayda kac kitap okuyorsun. Cok uzun zamandır hic kitap okumuyorum. Bu yüzden ayda 1 kitap bile benim icin muhteşem sanirim. Ama bunin icin de bi bütçe ayirmak lazim. Kütüphaneler açık mi bu donem. Zira alip alip birilerine vermektense okuyup tekrar kutuphaneye birakmak istiyorum.
Üçünü de okudum.
Madonna biraz yavaş ilerliyor
Bir çift yürek avusturalyada mi geçiyordu. Aborjinleri anlatan .. aklımda öyle kalmış sanki.
İnsan ne ile yaşar felsefi bir kitap.
15 tane okumak istiyorum 2021 yılı için.
Geneli roman ağırlıklı türk ve dünya edebiyatından. Bir ara herkes gibi kişisel gelişim kitaplarina dadanmistim sonra baktım ki yazılanlar zaten fakültede ders diye okutuldu bize dört yıl.yani istesem ben de yazarım kişisel gelişim kitabı😉😉
Tarzını bilmiyorum ama beyaz zambaklar ülkesinde, fareler ve insanlar,palto, şeker portakalı , ölmez otu(yaşar Kemal) bunlar türk ve dünya edebiyatından güzel birkaç roman

İyi akşamlar kızlar
Yemek yedik mutfağı toplayıp çayı koyduk
Görümcem bize salamura yaprak ve kurutulmuş fasulye getirmiş sağolsun
Yarınki menüyü belirledik şimdiden
Zeytin yağlı yaprak sarması
Bu akşamdan da yemekler artı
Oğlumu uyutuyorum.
Sonra keyif moduna geçiceğim:)
Bu sefer menunden kopya çekmedim. 🙃ama benimde yarınki planım yaprak sarması zeytinyağlı yanına da birşeyler yaparım artik

Iyi geceler kızlar
Yoğurt mayaladim, sehriye corbasi yaptım. Nugget kizarttim peynirli salata yaptım. Yemegi yedik kizimi unuttum. Birkac iş başvurum var ama asla konsantre olamıyorum, yorgunluktan kafami toparlayıp yapamıyorum.

Ben de kitap okumaya hasretim yaaa, çoğu günler elime bile alamıyorum. Halihazirda Paulo Coelho nun adaltmak kitabinin ingilizcesini okuyorum.

Gecen ay kurk mantolu Madonna nin sesli kitabini dinlendim ama mutlaka okuyacagim cunku sesli dinlerken olaylari falan anliyorsun ama guzel edebi bir eseri okumak bambaşka bir lezzet. Çeviri modern edebiyat ise sesli dinlenebilir bence.

Kizima da geceleri yatmadan once birkac sayfa küçük prensi okuyorum, hem ben de tekrar okumuş oluyorum.

Türk edebiyatindan aklimda kalan en begendigim kitaplardan biri saatleri ayarlama enstitüsü dür. Dunya edebiyatindan da notr damin kamburu 🤩
Kitaba cok para harcadim, birsuru kitabim var ama maalesef buraya sadece birkac tanesini getirebildim 😌

Back
X