Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar dün Nermin yazılıtaşın supangle tarifini yaptım tek kelimeyle muhteşem tavsiye ederim ☺️
Sabah canım kahvaltı istemedi
Tatlı yedim sadece
şimdi domates soslu makarna yaptım üzerine sarmısaklı yoğurt döküyorum 🤎

Eklentiler

• 33E76512-067F-4A97-950C-5F038BCBED65.webp
    33E76512-067F-4A97-950C-5F038BCBED65.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 69
Günaydın kizlar nasilsiniz
Herkese saglikli huzurlu mutlu bol birikimli kiymetini anlayacagimiz bir yil diliyorum.
Bugun sabah kalktim kahvaltidan sonra 10 bucuk gibi kizimla bi daha uyudum iyi geldi. Ogle yemegi falan sonrasinda duşa girmeden maske bakim falan yaptim. Kendimi nasil mutlu hissettim özlemişim bu duyguyu uzun zamandan beri duşa gir çık seklinde geciyordu. Ajandama yazmistim ya sirf ondan yaptim🤭
Bi sure aksamlari yemek yemeyeye karar verdik kilo problemimizden dolayi. Oglen yemek sonrasında ara öğün kapanış seklinde goturebildigimiz yere kadar devam.
Benim bugun 4. Gunum. Dün bile bozmadim. Çünkü gidişat fena. Ama bu sefer bu yeni yilda cidden kendimi daha iyi hissetmek adina ne varsa yapicam alicam gidicem vs. 🌺💞

Kitaba daldım gelemedim📚
Okuduğum bir yerde dikkatimi çekti. Araba alıyoruz sıfır araba ,acentadan çıkar çıkmaz 5bin zarardasin yazıyor.
Eskiden de bunun muhabbetini yapıyorduk hatta. 2. El daha karlı diye.
Birkaç sene de ne kadar değişti herşey. Şimdi arabayi alıyorlar 1yil kullanıyorlar ,sonra sıfırından daha fazla para talep ediyorlar🤔

Ajandani gule gule.kullan pure. Ben de istiyorum bu sene ajanda. Int te bie tane buldum.ama.fiyati pahali geldi. Bakinicam.biraz. Guzel.birikimler.ve planlar yapariz insaallah😊
Slm ajandanın boyutu iyi mi ben de araştırıyorum da? Markası ve nerden aldınız acaba?

Kızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
Esimi eylülde kaybettim, kendime yeni yeni geliyorum. Trafik kazasi malesef, isyeri servisinde. Henüz 30 yasindaydi 😪
Sabir ve metanet diliyorum. Çok ani gelmiş. Ne denebilir ki. Sözün bittiği yer. Mutlaka destek al bırakma kendini.

Back
X