Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
Esimi eylülde kaybettim, kendime yeni yeni geliyorum. Trafik kazasi malesef, isyeri servisinde. Henüz 30 yasindaydi 😪

Son zamanlarda aklimdaydin
Basin sagolsun
Ogluna saril ayakta kalmaya calis

Kızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
Esimi eylülde kaybettim, kendime yeni yeni geliyorum. Trafik kazasi malesef, isyeri servisinde. Henüz 30 yasindaydi 😪
Başın sağolsun çok üzüldüm... soyleyecek bir şey bulamıyorum, sadece sabır ve dayanma gücü diliyorum😔

Merhaba kızlar,
Ben yeni yıl mesajımı yazana kadar senenin ortası geldi. Tek dileğim hepinizin gönlünden geçen ne varsa tek tek gercek olsun.
Ben de oncelikle sağlık ve huzur diledim ama bu sene en büyük dileğim saglikla sevdiklerime kavusabilmek ve hasretlerin son bulması..

Senenin ilk gününü vukuatli geçirdik.
Normalde ben sakarimdir ama bugun eşim bulasik yerlestirirken kadeh kırdı. Ust dolaba kaldiriken kirildi ve yuksekten her yere tuzla buz oldu dağıldı. Bir saat mutfak temizledik.

O arada aksam yemegi geç kaldı zaten hemen ocaga pilav koydum salata yapıyordum güm diye bi ses. Kizim da yanimda dolaniyordu priz falan elledi sandım aklım çıktı baktım onda bir sey yok ama sesin kaynagini bulamadım. Derken pilavin suyunu kontrol edeyim diye kapağı bir tuttum ki sap elimde kaldi, cam kapak tuzla buz pilavin ocine döküldü. Yemeksiz kaldık hemen makarna yaptım onu yedik. Zaten kac gundur pizza makarna pasta patates yiyoruz.
Neyse cok şükür doyduk, yine bi bulaşık, cam kırığı temizligi vs.

Kızımın da egzamasi azdı, kış gelince boyle oluyor yavrum. Kortizonlu Kreme gerek kalmasin diye her gun 3 kere falan nemlendirici sürüp kontrol altinda tutmaya çalışıyorum. Bugun bi 15 dk disari çıkmıştık soguktan galiba yuzunde de egzama çıktı yanaklari pancar gibi kıpkırmızı oldu. Hemen rahatlasin diye kortizonlu kreminden sürüp uyuttum.

Biraz tv izleyip yatacağım, iki gündür uykusuzum.

Senenin ilk gününü vukuatli geçirdik.
Normalde ben sakarimdir ama bugun eşim bulasik yerlestirirken kadeh kırdı. Ust dolaba kaldiriken kirildi ve yuksekten her yere tuzla buz oldu dağıldı. Bir saat mutfak temizledik.

O arada aksam yemegi geç kaldı zaten hemen ocaga pilav koydum salata yapıyordum güm diye bi ses. Kizim da yanimda dolaniyordu priz falan elledi sandım aklım çıktı baktım onda bir sey yok ama sesin kaynagini bulamadım. Derken pilavin suyunu kontrol edeyim diye kapağı bir tuttum ki sap elimde kaldi, cam kapak tuzla buz pilavin ocine döküldü. Yemeksiz kaldık hemen makarna yaptım onu yedik. Zaten kac gundur pizza makarna pasta patates yiyoruz.
Neyse cok şükür doyduk, yine bi bulaşık, cam kırığı temizligi vs.

Kızımın da egzamasi azdı, kış gelince boyle oluyor yavrum. Kortizonlu Kreme gerek kalmasin diye her gun 3 kere falan nemlendirici sürüp kontrol altinda tutmaya çalışıyorum. Bugun bi 15 dk disari çıkmıştık soguktan galiba yuzunde de egzama çıktı yanaklari pancar gibi kıpkırmızı oldu. Hemen rahatlasin diye kortizonlu kreminden sürüp uyuttum.

Biraz tv izleyip yatacağım, iki gündür uykusuzum.
Bizde de o gün 2 bardak kırıldı🧐

Selamlar bugun 2 süpürgenin parcalarini yikadim temizledim kuruyorlar.
Philips maratonu satmaya karar verdim çünkü dogru durust kullanmadan dyson i aldim sonrasinda da robot supurge🤦‍♀️
Esime sordum sat dedi. Bende letgoya koydum. Evde bana 2 supurge yeter bence.ebeveyn banyosunda yer kaplamaktan baska öylece duruyor çünkü.
Kurutma makinesi ve camasir makinalarini da temizledim. Filtreleri falan yikandi. Ne zamandir aklimda olan bir işti iyi oldu. Beyaz eşyalar o kadar cok zamlandi ki. Keske ona ait bir butce oluştursam. Ama bunun yerine parayi bi yerde toplu biriktirmeyi seviyorum ben.
Birazdan birer Türk kahvesi iceriz esimle. Tatil iyi geldi🥰

Back
X