Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay aynı yaştayız seninle... ben de aynı kafadayım, prim günüm dolsun yeter diye bakıyorum artık. Her yerde insanla muhattap olmak zorundayız herkesin kendine göre bir stresi egosu var. Etraflıca düşünüp hareket eden çok az insan var onu anladım...

Alya kibar olmayacaksin aslinda ama buda tamamen yapi meselesi
Ben son 10 dk bile is yapip ciktim bana yalanci diyenler yoktu ben vardim baskasi olsa elini surmez
Her zaman vicdanim rahat geriside onemli degil acikcasi

Kızım havale geçirdi,37 civarında ateşi vardı dişe yormustuk ama dişten değilmiş canim.Dun birden 38 üstüne yukseldi.Allah en başta sağlık versin,hele çocuklara...Kimse hastalıkla sinanmasin.Suan ateşi kontrol altında tutmak için düzenli ateş düşürücü kullanıyoruz,geçer gider inşallah🙏
Canımmmm cok geçmiş olsun, çok çok üzüldüm... hemen iyileşir umarım🙏 sebebi neydi acaba birden çok yükselmiş tüh, Allah korusun.

İyi akşamlar kızlar
Ekmek dışında harcamamız yok
Yarın olur eşim izinli yarın.
ben çıkarım
Kızlar mesajlarımın altında neden öyle yazılar çıkıyor

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.Kahvaltiyi baya gec yaptik. Sonra yemek yaptim. Yesil.mercimekli ve eristeli yogurt corbasi ile fellah koftesi yaptim. Camasir attim ve katladim. Kizimi.biraz.ingilizce calistirdim. Biraz sherlock.holmes izledim😊 birazdan oglumu uyutup.mutfagi toplayip keyif saatlerine gecmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar kızlar
Ekmek dışında harcamamız yok
Yarın olur ama eşim izinli yarın.
ben çıkarım
Kızlar mesajlarımın altında neden öyle yazılar çıkıyor
Birkaç kişide daha çıkıyor canım, siteye guncelleme falan yaptılar kodlarda sorun oldu sanırım 🤔

Gecmis olsun cok uzuldum cocuklara birsey olmasin
Çok teşekkür ederim canım..Tüm çocuklar sağlıkla yaşasınlar inşallah..
Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin bur daha yasatmasin insaallah
Çok sağol canım.Amin inşallah..Kimse yaşamasın. 🙏
Çok geçmiş olsun. Evet Allah en başta sağlık versin gerisi hallolur.
Doktor ne dedi. Ateş neden o kadar yukselmis
6.hastaliktan şüphelendi ama net değil henüz ateş dışı belirti olmadığından.Havalenin tekrarlamamasi için gayret gösteriyoruz,ateş degil de beraberinde getirdiği şey mahvetti bizi canım.Cok teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun 😕
Sabah mesajını okudum ama dün değilde geçmiş günler için öyle yazdığını sandım 😕 yanlış anlamışım..
Oğlum da bir ara hastaydı 39 ları gördü, seni o kadar iyi anlıyorum ki.. korkunu, endişeni.
inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın. Rabbim bütün yavrulara sağlık versin, kimseyi hastalıkla sınamasın..
Allah razı olsun canım duan icin.Cok teşekkür ederim.Size de geçmiş olsun,oglun inşallah bundan sonra ateş nedir bilmesin,39u görmedik biz,yüksek bir değer.Allah korusun 🙏
Havale geçirdiğini nasıl anladın canım 38 yüksek bir ateş değil
Ateş 37 yken ani yükselme olmuş 38 üstüne ama haberimiz yok ayağımda iki dakika sallamistim bakışları kaydı tavana,vücut kontrolünü kaybetti,kasti kendini,çenesini kitledi.Rengi değişmiş ben o sırada onu farkedemedim.
Ateş 38,39 olup mudahele edilerek normal tutulabilirmis ama kızımda kontrolsuzdu.Dusup çıkması hastanede de bir oluyordu.
Canımmmm cok geçmiş olsun, çok çok üzüldüm... hemen iyileşir umarım🙏 sebebi neydi acaba birden çok yükselmiş tüh, Allah korusun.
Çok teşekkür ederim kızımın uzaklardaki gundasi.Uzun uzun anlattım sana,yordum seni,kusuruma bakma.Amin,tüm cocuklari inşallah..
Bazı bebekler 37 derecede de geçiriyor canım bazıları 39 görse geçirmiyor.
yanlış hatırlamıyorsam nedemistimkibenn nedemistimkibenn nin havale öyküsü vardı oda etkiliyor 😕
Evet canım,ailede havale geçmişi varsa bu olayın başınıza gelme işi diğer bebeklerden daha olasiymis.Allah korusun 🙏

Upuzun alintilamis oldum.Guzel dilekleriniz dualarınız için sağolun arkadaşlar.Kizimin ateşini gunboyu anca düşürebildik ve uyuyabildi.Yarin temiz bir sabaha uyanalim umuyorum

Günaydınlar☀️🌡️
Yine güzel bir havaya uyandık. Ama kuraklık devam ettiği için sevinemiyoruz.
Kahvaltı hazırlıyorum. Haftasonu kahvaltılarında biraradayiz biraz detaylı hazırlıyorum o yüzden 🍞👩‍🍳👩‍🍳🍳🧀🥚🥯🍶

Akşam menümüz çiğköfte 🍽️
Bizimde canımız çiğ köfte istiyor ama evde denemedik hiç

Pek bir iş yapmadım kahvaltı hazırlama onun bulaşığı,çamaşır yıka ser falan o kadar yarın güzelce evi silip süpürecegim tuvalet banyoyu yıkayacağım.bugun eşim de evdeyken biraz daha tembellik yapayım.
Akşama karnıbahar kızartması,çorba,makarna yapacağım yanına hoşaf.
Ağlayan pasta yapmak istiyorum bakalım aklımda kalmasın🤣🤣🤣 yarından itibaren sağlıklı beslenme düzenime geri dönüyorum.

Selam kizlar kizimi yikadik kendim dusa girdim. Sabahtan beri bi bu yana yatıyorum bi öbürü yana. Kizimin uyanmasini bekliyorum. Sonra baya bi iş yapmam gerekiyor. En azindan 1 saat bile yapsam dünya iş cikar.
Özlemişim miskin miskin pineklemeyi valla. Arada böyle 3 gün tatilleri seviyorum.
Yarin iş var.

Back
X