Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
Esimi eylülde kaybettim, kendime yeni yeni geliyorum. Trafik kazasi malesef, isyeri servisinde. Henüz 30 yasindaydi 😪
ayy gercekten tanımadan cok üzüldüm gencecikmiş ya Rabbim sizlere sabır versın

Iyi akşamlar,
Gece hic uyumadım kızım ustumde tepindi cok yorgunum.
Ona oyuncak siparis ettim $25 tuttu.
Bugun bi yürüyüşe gideyim diyodum ama hic halim yok.

Yemek planı da yok, dunden pilav fasulye kaldi biraz d atarhana corbasi var.

Bize de pandemi yardımı $1800 geldi, doğrudan birikime ayırdık.

Suveybe13 Suveybe13 blenderla yapilan bi tarif var ben ilk defa yaptim ve harika oldu, satın alınanları aratmadı. Nefis yemek tarifleri sitesinden bakmıştım. Hatta burda menulerde gorunce biraz once eşime dedim biz de yapsak diye😋
Bende altarnetif olarak onu söyledim ama olmaz dedi 😂 illa internette gördüğü gibi olacak

Yıllık hedefim 100 Gr ama 2 ayı es geçtim zekat ve kurban ayı olarak pure hazel pure hazel
Aa kurban için de ayrı birikim yapsam çok iyi olacak
Bizim hep hesapta olmayan şeyler çıkıyor diye minimum hedef belirledim umarım hepimizin hedefleri gerceklesir

Merhaba
Birkaç gündür iyiyim. Uzun bir süre boyun ve ense bölgemde ağrı çektim. Covide değildi. Ama neydi bilmiyorum. Telefonu elime alıp kafamı eğmek mümkün bile değildi mesela. Güç bela derslerimi yapabildim.
İyi olmana sevindim
geçmiş olsun tekrardan 🙏

Tatil planı yapıyoruz kızlar. Bungalov evleri araştırdık tavsiye üzerine. Dubleks ev ,manzara süper, Karadeniz , kahvaltı var sadece,yemek sorun olmaz mutfak var zaten. Yayla havası , gürültü kalabalık yok,,, günlük 1200 TL. 5 gün kalırız. 10 bin bütçe ayiracagiz . Kafa dinlemek istiyoruz..

Suveybe13 Suveybe13 ayy aklımdan çıktı bayram benim de. Tatil de var ama sıkıntı olmaz dedi eşim,birikim hedefini değiştirme dedi. ( harçlığınin bir kismindan feragat edecek galiba🤭)

Back
X